Färg

 En lättstruken lasyr som framhäver träets naturliga strukturer. 

Färg

Som professionell målare vet du att perfekta kanter, raka linjer och exakta kurvor kräver både stor skicklighet och rätt maskeringstejp. Vi erbjuder dig nu 20 % rabatt, så att du kan få rena och knivskarpa färgkanter.

Färg

Trenden med matta väggar och mer kulörer sprider sig nu från vardagsrummet och köket till våtutrymmena. Samtidigt efterfrågar allt fler kunder målade väggar i stället för kakel i sina badrum.

Färg

Den är fri från kemiska gifter, fossila råvaror och hormonstörande ämnen. Nya inomhusfärgen Colorama Natura är en revolution för en hållbar framtid och är ett bra val för dig som ofta hanterar målarfärg.

Färg

Att ta tag i rätt pensel kan göra stor skillnad vad gäller både tid och möda i omfattande projekt som att måla om fasaden. När Testfakta arrangerar ett penseltest hamnar Coloramas penselutbud i topp.

Färg

Proffsserien Alcro Milltex Prestanda står ståtligt och starkt på egen hand – helt utan grundfärg. Det gjorde färgen till en given del av omvandlingen av gamla Hotell Oden till ett helt nytt lägenhetskomplex.

Färg

Med penslarna i högsta hugg gav sig tio finalister in i årets Måleri-SM i Malmö. Det blev 20-åriga Emil Eriksson från Rättvik som kom segrande ut med titeln ”Sveriges bästa målare” 2016.

Färg

Under våren 2016 lanseras Anza Expert, en helt ny serie expertpenslar utvecklad exklusivt för Colorama. Detta är första gången Anza tar fram en hel penselserie i samarbete med ett annat företag.

Färg

Under vecka 15 lanseras Alcro Milltex Prestanda 5 och Alcro Milltex Prestanda 7 – två brytbara premiumprodukter som inte kräver någon grundfärg. Produkterna i denna nya proffsserie är lättmålade, täcker bra och ger en slitstark och matt yta.

Färg

Pashmina, en helt unik helmatt färg som är lika lätt att torka av som en blank väggfärg. Färgen kostar lite mer men är ovärderlig i till exempel köket och barnrummet. 

Färg

Börjar färgen flagna och kittet spricka? Här är målaren Anders Nygårds bästa tips för att lyckas med fönstren i sommar.

Färg

I en värld där den ena moderniteten avlöser den andra känns det skönt att få presentera en produkt som inte utvecklas och som inte behöver utvecklas.