Välkommen till Colorama Proffs!

Produkter • Service • Trygghet • Kvalitet • Samarbete

Färg

 En lättstruken lasyr som framhäver träets naturliga strukturer. 

Colorama Proffs

Snart är det dags att göra deklarationen för 2016. Här får du listan med de viktigaste avdragen för  dig som företagare. Stäm av och se vilka avdrag som du har rätt till. 

Colorama Proffs

Är du en av de lyckliga vinnarna till en Sony Smart Watch 3 eller en bekväm Coloramaväst?

Colorama Proffs

Hundratals proffs kom för att se och testa mängder av produkter, lära sig om nya lösningar, träffa kollegor och roas av kändisar som konferencieren Jan Bylund, Matte & Willy från bygglov och sångerskan Linda Bengtzing. För andra året i rad bjöd Colorama in proffskunder till proffsmässan i Stockholm.

Färg

Som professionell målare vet du att perfekta kanter, raka linjer och exakta kurvor kräver både stor skicklighet och rätt maskeringstejp. Vi erbjuder dig nu 20 % rabatt, så att du kan få rena och knivskarpa färgkanter.

Golv

Mjukt, spänstigt och tåligt. Gummi är både starkt och hållbart, dessutom skönt att gå på och ljuddämpande.

Färg

Trenden med matta väggar och mer kulörer sprider sig nu från vardagsrummet och köket till våtutrymmena. Samtidigt efterfrågar allt fler kunder målade väggar i stället för kakel i sina badrum.

Färg

Den är fri från kemiska gifter, fossila råvaror och hormonstörande ämnen. Nya inomhusfärgen Colorama Natura är en revolution för en hållbar framtid och är ett bra val för dig som ofta hanterar målarfärg.

Kakel & Klinkers

Tätskiktet är den viktigaste delen av ett badrum. Bostiks tätskiktsexpert Peter Fäldt förklarar varför och ger dig tipsen för att undvika fuktskador. Fuktskador kan bli väldigt kostsamt.

Tapeter

Kaxigt tegel, stilsäker retro och ljuva blomsterslingor gör nya Decorama kollektionen bred och modern. Alla tapeterna är av slitstark, tålig Easy Up kvalitet som ger släta väggar utan skarvar.

Colorama Proffs

När vi nu rör oss mot mörkare tider räcker vardagsljuset inte till för varken bra slutresultat eller arbetsmiljö. Vi vet även att det finns en koppling mellan ljus och hälsa. Därför är det viktigt med en bra arbetslampa som håller i alla lägen.

Färg

Att ta tag i rätt pensel kan göra stor skillnad vad gäller både tid och möda i omfattande projekt som att måla om fasaden. När Testfakta arrangerar ett penseltest hamnar Coloramas penselutbud i topp.

Kakel & Klinkers

Under våren blev det dags för nya inredningstag på fyrstjärniga Högbo Brukshotell i Sandviken. När nu över en tredjedel av hotellrummen ska renoveras får Natursten Yta sprida glans i de nya badrummen.

Färg

Proffsserien Alcro Milltex Prestanda står ståtligt och starkt på egen hand – helt utan grundfärg. Det gjorde färgen till en given del av omvandlingen av gamla Hotell Oden till ett helt nytt lägenhetskomplex.

Färg

Med penslarna i högsta hugg gav sig tio finalister in i årets Måleri-SM i Malmö. Det blev 20-åriga Emil Eriksson från Rättvik som kom segrande ut med titeln ”Sveriges bästa målare” 2016.

Colorama Proffs

Det pratas ofta om avdrag mellan näringsidkare i allmänhet. Ett avdrag är positivt, för det sänker skatten, så det är något de flesta gärna vill ha. Men vad är egentligen ett avdrag och hur får man det? Det finns faktiskt flera olika svar på den frågan, då det som man menar när man säger ”avdrag” kan vara ganska olika saker.

Färg

Under våren 2016 lanseras Anza Expert, en helt ny serie expertpenslar utvecklad exklusivt för Colorama. Detta är första gången Anza tar fram en hel penselserie i samarbete med ett annat företag.

Tapeter

Ett nytt tapettråg har tågat in på marknaden med efterlängtad enkel design och prisvärdhet. Bakom produkten står UF-företaget Malls i Motala, med lite hjälp av deras lokala Coloramabutik.

Färg

Under vecka 15 lanseras Alcro Milltex Prestanda 5 och Alcro Milltex Prestanda 7 – två brytbara premiumprodukter som inte kräver någon grundfärg. Produkterna i denna nya proffsserie är lättmålade, täcker bra och ger en slitstark och matt yta.

Färg

Pashmina, en helt unik helmatt färg som är lika lätt att torka av som en blank väggfärg. Färgen kostar lite mer men är ovärderlig i till exempel köket och barnrummet. 

Kakel & Klinkers

Rustik terrakotta, medelhavsinspirerad marrakechmönstring eller rå betongkänsla – aldrig har valmöjligheterna varit större för dig som vill satsa på klinker utomhus.

Färg

Börjar färgen flagna och kittet spricka? Här är målaren Anders Nygårds bästa tips för att lyckas med fönstren i sommar.

Färg

I en värld där den ena moderniteten avlöser den andra känns det skönt att få presentera en produkt som inte utvecklas och som inte behöver utvecklas.

Colorama Proffspartner

Mindre pappersarbete. Mer frihet. För Colorama Proffspartners finns möjligheten att sköta firmans affärer och administration direkt i din mobil, surfplatta eller dator, via Colorama Smarty.

Colorama Proffspartner

Hur mycket står bil- och bränslekostnader för, i ditt företag? Colorama Proffspartners från hjälp att minska dem.

Colorama Proffspartner

När något väl händer ska det bara fungera smidigt och utan jobbiga diskussioner. Det handlar om försäkringar.