Välkommen till Colorama Proffs!

Produkter • Service • Trygghet • Kvalitet • Samarbete

Kakel & Klinkers

Tätskiktet är den viktigaste delen av ett badrum. Bostiks tätskiktsexpert Peter Fäldt förklarar varför och ger dig tipsen för att undvika fuktskador. Fuktskador kan bli väldigt kostsamt.

Tapeter

Kaxigt tegel, stilsäker retro och ljuva blomsterslingor gör nya Decorama kollektionen bred och modern. Alla tapeterna är av slitstark, tålig Easy Up kvalitet som ger släta väggar utan skarvar.

Om Colorama Proffs

När vi nu rör oss mot mörkare tider räcker vardagsljuset inte till för varken bra slutresultat eller arbetsmiljö. Vi vet även att det finns en koppling mellan ljus och hälsa. Därför är det viktigt med en bra arbetslampa som håller i alla lägen.

Färg

Att ta tag i rätt pensel kan göra stor skillnad vad gäller både tid och möda i omfattande projekt som att måla om fasaden. När Testfakta arrangerar ett penseltest hamnar Coloramas penselutbud i topp.

Kakel & Klinkers

Under våren blev det dags för nya inredningstag på fyrstjärniga Högbo Brukshotell i Sandviken. När nu över en tredjedel av hotellrummen ska renoveras får Natursten Yta sprida glans i de nya badrummen.

Färg

Proffsserien Alcro Milltex Prestanda står ståtligt och starkt på egen hand – helt utan grundfärg. Det gjorde färgen till en given del av omvandlingen av gamla Hotell Oden till ett helt nytt lägenhetskomplex.

Färg

Med penslarna i högsta hugg gav sig tio finalister in i årets Måleri-SM i Malmö. Det blev 20-åriga Emil Eriksson från Rättvik som kom segrande ut med titeln ”Sveriges bästa målare” 2016.

Om Colorama Proffs

Det pratas ofta om avdrag mellan näringsidkare i allmänhet. Ett avdrag är positivt, för det sänker skatten, så det är något de flesta gärna vill ha. Men vad är egentligen ett avdrag och hur får man det? Det finns faktiskt flera olika svar på den frågan, då det som man menar när man säger ”avdrag” kan vara ganska olika saker.

Färg

Under våren 2016 lanseras Anza Expert, en helt ny serie expertpenslar utvecklad exklusivt för Colorama. Detta är första gången Anza tar fram en hel penselserie i samarbete med ett annat företag.

Tapeter

Ett nytt tapettråg har tågat in på marknaden med efterlängtad enkel design och prisvärdhet. Bakom produkten står UF-företaget Malls i Motala, med lite hjälp av deras lokala Coloramabutik.

Färg

Under vecka 15 lanseras Alcro Milltex Prestanda 5 och Alcro Milltex Prestanda 7 – två brytbara premiumprodukter som inte kräver någon grundfärg. Produkterna i denna nya proffsserie är lättmålade, täcker bra och ger en slitstark och matt yta.

Om Colorama Proffs

Med Smarty sköter du kontoret direkt från din iPad, mobil eller annan surfplatta. Här har du kundregister, arbetsorder, inköpt material, tidrapportering och fakturering samlat på ett ställe.

Om Colorama Proffs

Colorama Proffs är också ett klubbkoncept för dig som vill få ut lite mer av samarbetet med Colorama. Vi vill underlätta din vardag och tillgodose dina intresse och behov på olika plan.

Färg

Pashmina, en helt unik helmatt färg som är lika lätt att torka av som en blank väggfärg. Färgen kostar lite mer men är ovärderlig i till exempel köket och barnrummet. 

Kakel & Klinkers

Rustik terrakotta, medelhavsinspirerad marrakechmönstring eller rå betongkänsla – aldrig har valmöjligheterna varit större för dig som vill satsa på klinker utomhus.

Färg

Börjar färgen flagna och kittet spricka? Här är målaren Anders Nygårds bästa tips för att lyckas med fönstren i sommar.

Färg

I en värld där den ena moderniteten avlöser den andra känns det skönt att få presentera en produkt som inte utvecklas och som inte behöver utvecklas.

Om Colorama Proffs

Bokföring och andra ekonomitjänster är kanske inte det du vill lägga din tid på. Om så är fallet, kan vi erbjuda dig professionell hjälp via LRF konsult som är en av Sveriges största redovisningsföretag.

Om Colorama Proffs

Lösa post-it-lappar och tidskrävande fakturering är historia. Missad debitering och bortglömda extraarbeten likaså. Med Smarty sköter du kontoret direkt från din mobil eller surfplatta.

Om Colorama Proffs

Hur mycket står bil- och bränslekostnader för, i ditt företag? Vi hjälper gärna till att minska dem.

Om Colorama Proffs

Är du förberedd? Vi hoppas givetvis att det inte kommer behövas! Men när väl olycka är framme ska det bara fungera, smidigt och smärtfritt. Det handlar om försäkringar och Colorama Pro vill förbättra och förenkla ditt försäkringsskydd.