Vinn ekofärg för 10 000 kr!

Har du förvandlat ditt sommarboende till något extra? Skicka in din bästa förvandling och få chansen att vinna Colorama Natura för inomhusbruk!

Så tävlar du

Från hopplöst renoveringsobjekt till härlig sommaroas – det spelar ingen roll om det är fasaden, hela huset, ett rum eller en del av ett rum du har förvandlat. Kanske har du bevarat något gammalt och lyft det med något nytt? Vi vill veta! Beskriv med max 100 ord vilken förvandling du gjort med ditt sommarboende och som du är extra stolt över. Bifoga därtill två bilder; en bild på hur det såg ut innan och en bild på hur det ser ut idag. Enkelt eller hur?

Vinner gör den som juryn anser har skickat in den smartaste, mest inspirerande eller unika förvandlingen tillsammans med den bästa formuleringen. Tävlingen pågår till och med den 15 augusti 2017 och vinnaren belönas med ekofärgen Colorama Natura för inomhusbruk till ett värde av 10 000 kr.

Om Colorama Natura 
Colorama Natura lanserades i februari och är inte bara en ny typ av färg utan ett helt nytt sätt att framställa färg på. Den har tagits fram genom nio års forskning och är en av de första färgerna på marknaden som består helt av naturliga råvaror. En allergivänlig färgserie framställd på cellolusa, mjölkprotein, fettsyror och vegetabiliska oljor. Färgen, som baseras på ekologiskt nedbrytbara bindemedel, finns som grundfärg, väggfärg, takfärg och trälasyr för inomhusbruk. En annan stor fördel av att använda naturliga ingredienser är att Colorama Natura får en unik lyster, det naturliga pigmentet med små kristaller sprider ljuset fantastiskt i rummet. Man får en äkthetskänsla som är magisk.

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png.

Tävlingen är öppen för alla över 18 år. Colorama AB, med samarbetspartners, förbehåller sig rätten att publicera de inskickade bidragen i marknadsföringssyfte (t ex i digitala- och sociala mediakanaler, samt i Coloramas kundtidning Mitt Hem). Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Colorama AB och beslutet kan inte överklagas. Anställda i Coloramakedjan, deras anhöriga eller samarbetspartners kan inte delta i tävlingen. Tävlingsdeltagaren ansvarar själv för att han/hon äger rättigheterna till inskickat bidrag. Colorama anordnar och ansvarar för tävlingen. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.