Duro

Duro har sedan 1930 tagit fram svenskproducerade och miljövänliga tapeter i skandinavisk design. Duro har ett brett utbud av tapeter i olika färger, stilar och mönster - både som QuickUp-tapeter som limmas direkt på väggen och klassiska papperstapeter. 

Kunglig Hovleverantör sedan 1946.

Inspiration

Gammalsvenska har blivit något av ett begrepp bland tapetälskare, något som är lätt att förstå eftersom kollektionen har varit aktuell sedan 1968 då den släpptes första gången på papper.

Inspiration

Tidlösa svenska 1900-tals klassiker samlade i en kollektion. Häng med på en tidsresa och inspireras av mönster från tidigt 1900-tal fram till millenieskiftet.

Inspiration

I Natur tolkas naturens olika former. Det skandinaviska landskapet är i fokus och landar i sju avskalade och harmoniska tapetmönster. 

Inspiration

I kollektionen Gammalsvenska från Duro ryms tapetstilar från olika tidsepoker, från gamla bondgårdar till rokoko och jugend.

Inspiration

Trädgårdsdrömmar och odlarfantasier. Nu tar vi in naturen i våra hem med kollektionen Spira från Duro.

Experten tipsar

Vi har frågat många experter om möjligheterna med täcktapet. Vi vill tapetsera en slät tapet på vår grova strukturtapet, och vi har fått olika besked. Vissa säger att det går utmärkt, medan andra ger budet att det är bättre att bredspackla och sedan slipa när strukturen är så hård och ojämn.