Engblad & Co

Svensktillverkade tapeter från Engblad & Co inspirerar till en modern och avspänd livsstil där alla känner sig hemma. Tapetkollektionerna präglas av samtida och elegant nedtonad skandinavisk design med internationella influenser, välkommen in i butik och hitta ditt mönster från Engblad & Co!

Inspiration

Olika nyanser skapar olika stämningar. I tapetkollektionen Coloured By har Engblad & Co samlat utvalda kulörer som förstärker den känsla du vill ha i ditt hem. Toner som ger karaktär men samtidigt är bekväma för ögat.

Inspiration

Modern Spaces är skapad för det stilsäkra hemmet och tar avstamp i den moderna arkitekturen. I kollektionen ingår såväl geometriska mönster som storstilade bladverk och lugna enfärgade tapeter.

Inspiration

Från vårt storslagna solsystem till stadens råa betong, naturens täta bladverk och starka geometriska former. Graphic World är en modern, grafisk tapetkollektion signerad Engblad & Co.

Inspiration

Tapetkollektionen White & Light är en njutning för alla sinnen, från släta ytor, grafiska former och klassiska ränder till dekorativa mönster och bladverk – den vita färgen har aldrig tidigare varit så uttrycksfull och mångsidig som nu.

Sidor