Klinker

Så gör du

Att renovera och fräscha upp är positivt ur flera synvinklar. Framförallt sätter du ett eget avtryck som gör att du trivs och känner dig hemma. Du investerar för framtiden, genom att hålla boendet i gott skick.

Inspiration

Strikt monokromt eller lekfullt och färgglatt? Plattor som ser ut som äkta mattor eller breda träplankor? Oavsett vilken stil och smak du har finns det något för dig i vårt stora utbud av kakel, klinker, granitkeramik, mosaik och natursten. Kolla in hela katalogen här »

Inspiration

Rustik terrakotta, medelhavsinspirerad marrakechmönstring eller rå betongkänsla. Plattorna pryder sin plats i uterummet, skapar en vacker fond på terrassen eller ger ett personligt uttryck till balkongen.

Experten tipsar

Jag har flyttat till en lägenhet där fogarna i badrummet är vita, men jag tycker det hade varit snyggare och mer praktiskt med grå. Finns det något bra tips på vad jag kan göra?

Experten tipsar

Vi funderar på att göra om vårt badrum, men fick höra att avloppet är byggt med en gammal byggnorm. Är det nödvändigt att göra om allting enligt gällande byggnorm, eller kan man låta avloppen vara som de är även om man vill byta kakel och liknande?

Inspiration

Nu finns möjligheten att rita och se ditt framtida badrum i 3D hos Colorama. Allt från kakel till möblering formges tillsammans med en designer.