Midbec

På Midbec förstår man värdet av att tidigt uppsöka nya trender och att våga satsa på nya mönster och färger. Midbec levererar kvalitetstapeter, oavsett om de designar själva eller importerar från världsledande varumärken.

Välkommen in i din Coloramabutik så hjälper vi dig att hitta din tapet från Midbec!

Inspiration

Hanna Wendelbos sjätte kollektion för Midbec heter HAVSBLICK och är en historia som tar sin början i ett rött hus vid havet.

Inspiration

Förgyll hemmets alla hörn med blommor och blad. Tapeterna i kollektionen Olivia ger dig vårkänslor så det står härliga till!

Inspiration

I kollektionen Ekbacka hittar du sex olika mönster, samtliga skapade i en harmoni för att kunna kombineras vackert tillsammans.

Inspiration

I kollektionen Annuell hittar du fina småmönstrade tapeter som ger ett lugnt rogivande intryck, vackra hibiskus, klassiska ränder och tartanliknande mönster.

Inspiration

Med tapetkollektionen Kalk II får du en lugn och harmonisk känsla i ditt hem. Kollektionen har en matt kalkyta som framhäver den vackra nordiska färgpaletten inspirerad av naturens rika färgspektra.

Inspiration

Tapeterna i Tropics tar dig djupt in i de frodiga tropiska skogarna där exotiska fåglar som papegojor och kolibri skymtar högt upp bland trädkronornas tak och stora kattdjur smyger ljudlöst fram i den täta vegetationen

Sidor