Proffs

Emelie Füreder är fasadexpert och ansvarig för proffsbutiken på Colorama i Luleå. Här delar hon med sig av sina två bästa tips för att få tryggare och nöjdare kunder.

Har du hunnit prova Anzas vinklade fasadpensel Platinum Pro Max Stroke ännu? Här är några saker som kanske får dig att vilja prova.

Visste du att ommålningsfärgen Solist bara kräver en enda strykning och dessutom är Svanenmärkt sedan 2019? Här är en snabbuppdatering om förra årets stora nyhet samt två andra sommaraktuella produkter från Alcro.

Vi vet att det är lätt att överväldigas av allt som pågår runt omkring oss. Men faktum är att det är i just de tuffa tiderna som vi behöver vårt kreativa tänkande som allra mest. Vi har samlat tips och länkar …

Står du och vacklar mellan Servalac Finess och V-Mill från Alcro? Vilket val du gör är förmodligen olika från ena dagen till den andra, eftersom användningsområdena faktiskt skiljer sig åt. Titta själv.

Nu har Lacka från Alcro fått ny formulering. Bättre kemikalieresistens och bättre vidhäftning till underlaget är några effekter av förändringen.

Mjuka mattor, stenhård klinker och ett golvmaterial med mjuk känsla och slitstyrka. Det finns många anledningar att tycka om Golvabia såväl privat som på jobbet.

Sidor