Trendspaning

Årets kulör - så färgsätter du med Classic Blue

Färginstitutet Pantone har utsett Classic Blue till årets färg 2020 - vi har plockat fram våra finaste blå kulörer, tapeter och detaljer!

Pantone Classic Blue är en lugnande ton som som ska symbolisera vår önskan om en pålitlig och stabil grund nu när vi går in i ett nytt decenium. Kulören andas elegans och enkelhet!

Bläddra i bildspelet och låt dig inspireras!

 1. Kulör
  LADY 4863 Statement Blue – en blå färg som är full av kraft och personlighet! Väggen är målad supermatt med LADY Pure Color. När du väljer kraftfulla kulörer som denna rekommenderas supermatt finish, då kommer färgen verkligen till sin rätt!
 2. Måla monokromt
  Måla in dörr, lister, väggar och möbler i 738 Konungen från Alcro. Väggarna är Målade med helmatta Alcro Pashmina. Stol, dörr och list är målat med Alcro Finess helmatt. 
 3. Tapetsera
  Blommigt, randigt, barnsligt, trendigt, stilfullt, färgglatt, sobert, enfärgat, stormönstrat och småmönstrat. I våra butiker kan du botanisera bland hundratals blå tapeter med olika mönster och nyanser. Innan du besöker din butik kan du hitta din tapet och provtapetsera i Colorama Showroom!
 4. Små detaljer
  Klädknoppar målade med Alcro Finess i kulören Plat du jour. Vägg målad med Alcro Pashmina i samma kulör. 
 5. Tapet + textilier = sant
  Silk Ocean från Engblad & Co är en elegant, enfärgad tapet i en härligt djup, blå nyans. Det diskreta mönstret påminner om textil och tapeten är tryckt med ett metallic-tryck som får ytan att skimra som siden i varma, turkos toner. En vacker, levande yta, som havet en solig vinterdag. Matcha din tapet med en matta i samma ton, snyggt tycker vi!

Välkommen in i butik så hjälper vi dig att hitta din Classic Blue-produkt!

Publicerad 9 dec, 2019

Behöver du hjälp att välja rätt kulör?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte.