Vinn omtapetsering och tapeter från Midbec till ett värde av 10 000 kr

Tävla på Instagram och vinn tapeter från kollektionen Blomstermåla samt omtapetsering från Midbec!

Mönstren i tapetkollektionen Blomstermåla bäddar in ditt hem i en varm, harmonisk känsla. Färgskalan är mjuk och känslosam med en stark förankring i den nordiska naturen, för att alltid accentuera den årstid som finns där utanför våra fönster. Hemtrevliga Blomstermåla består av 8 mönster och kollektionen omfattar totalt 33 tapeter.

SÅ TÄVLAR DU!

  1. Ta en bild på rummet du vill få omgjort med tapeter från Midbecs kollektion Blomstermåla.
  2. Skriv en slogan om Blomstermåla och tagga med #coloramablomstermåla
  3. Lägg upp bilden på Instagram.

Tävlingen avslutas den 26 november 2017 och vinnaren belönas med upp till 8 tapetrullar från tapetkollektionen Blomstermåla till ett värde av cirka 5 000 kr (inklusive moms) samt omtapetsering till ett värde av 5 000 kr (inklusive moms). Vinnaren publiceras på Colorama Sveriges Instagramkonto den 1 december 2017. Observera att du måste ha ett öppet Instagramkonto för att kunna tävla!

Alla över 18 år är välkomna att delta i tävlingen. Colorama förbehåller sig rätten att använda inskickade bilder i marknadsföringssyfte, utan tidsbegränsning. Vinnaren utses utifrån bäst slogan. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Colorama. Tävlingen ansvaras för och anordnas av Colorama. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Colorama och Midbec eller deras anhöriga får inte deltaga i tävlingen.

Glöm inte att följa @midbec och @coloramasverige på Instagram för massor av tapetinspiration!

Publicerad 6 nov, 2017