Inspiration

In Bloom från Boråstapeter

I tapetkollektionen In Bloom från Boråstapeter ryms allt i från diskreta, romantiska motiv till storslagna pionmönster.

Det är kanske inte något vi tänker på, men naturen påverkar oss mer än vi tror och anar. Oavsett årstid påminns vi om vårt grundläggande behov av att vara en del av naturen. Ett behov som kanske bäst uttrycks genom vår kärlek till blommorna. Blommor har alltid symboliserat förnyelse och hopp. De är det fysiska beviset på att skönheten alltid återvänder efter en lång och kall vinter. Och de finns ständigt där när vi firar något särskilt i livet. Därför är det kanske inte heller så förvånande att blommönster alltid har varit populära.

Med In Bloom från Boråstapeter hyllas blommorna i all sin prakt och mångfald. I kollektionen hittar du allt från klassiska rosor och trendiga pioner till vilda buketter. Välj mellan fantastiska och storslagna mönster eller diskreta och romantiska motiv och fyll ditt hem med färg och skönhet från naturen året runt.

Finns i din Coloramabutik nu, välkommen in!

Publicerad 16 apr, 2018

Behöver du hjälp att välja rätt?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte.