Beautiful Traditions - drömkollektion för lantliga romantiker

Beautiful Traditons dekorativa handritade tapeter väcker lusten att inreda med hemkänsla från förr, oavsett om man bor i stan eller på landet.

Beautiful Traditions är en romantisk, traditionell tapetkollektion med helt nyritade mönster inspirerade av livet på den svenska landsbygden i både torp och herrgårdar. Tapeterna går i en naturlig färgskala med allt från petitmönster i ljusgrått, till ränder, slingor, guldskimrande ornament och storslagna, färgstarka blommönster.

Beautiful Traditions är en kollektion för alla som vill fånga den lantliga hemkänslan från förr i sitt hem, oavsett om man är en storstadsbo eller bor mitt ute på landet. För att knyta ihop säcken har tapeterna fått namn efter svenska kvinnliga personligheter som på olika sätt har gjort avtryck i historien. Revystjärnan och primadonnan Zarah Leander har fått ge namn åt den eleganta och extravaganta medaljongtapeten Zarah i milda toner med inslag av guld. Den blommönstrade tapeten Alicia med sina vackra, mustiga färger är döpt efter vårt senaste stjärnskott på vita duken; Alicia Vikander.

Beautiful Traditions finns ute i butik i slutet av April 2017. Kollektionen innehåller 35 tapeter.

Publicerad 21 mar, 2017