Inspiration

Scandinavian Designers Mini från Boråstapeter

Scandinavian Designers Mini är en tapetkollektion som lyfter det skandinaviska arvet och som låter barnen, leken och fantasin ta plats. 

Nu lanseras Boråstapeter Scandinavian Designers Mini, en barnkollektion med mycket leklust, som är en naturlig uppföljare på de två tidigare kollektionerna i serien Scandinavian Designers.

Scandinavian Designers Mini har ett fantastiskt mönsteruttryck formgivet av barnens mästare Elsa Beskow, Stig Lindberg, BRIO samt Boråstapeters egen designer Amanda Nordblad. Lekfull nostalgi och kära sagofigurer möter samtida uttryck och berättande mönster, som uppmuntrar till fantasi och skaparlust hos de små.

Så låt det skandinaviska arvet och leklusten ta plats på väggarna! Här finns tapeter och bårder med mönster som Putte i Blåbärsskogen och Blåklocka av Elsa Beskow, Stig Lindbergs färgglada illustration Krakel Spektakel och Berså i nya färgtoner, BRIO:s klassiska ikoner och Boråstapeters Designstudios nyskapade ekorrar och simmande isbjörnar. Många motiv med massor av lek, upptäckarglädje och sanna sagovänner - perfekta för barnrummet, lekrummet, läshörnan eller pysselplatsen.

För att ge ett stöd till barn i världen skänker Boråstapeter 15 kronor per såld tapetrulle till UNICEF.

Publicerad 1 sep, 2017