Inspiration

Colorama Haväng - ett golv, fyra stilar

Rum byter inredning men golv består. Därför är tidlösa golv så populära. Klassiska ekplankor med naturlig finish lyfter fram det bästa i inredningen oavsett hur du väljer att inreda. 

 • Fransk dekadens 
  Boudoir, mättad sammet och kunglig lyx till äkta plankgolv. Väggen är målad i kulören Colorama Malakit.

 • Lantligt romantiskt 
  Ljus romantik där lugnet stärks av långa genomgående plankor att vila fötterna på. Väggen är målad i kulören Colorama Stillhet och stolen i Colorama Svansjön.
 • New England 
  Modern, skandinavisk stil som för tankarna till havet och båtliv. På väggen Coloramas kulör Abyss, där den blå tonen får ett lyft av den råa ekens ljusa yta.
 • Skandinaviskt 
  Golvets naturliga ljusa ådring skapar harmoni och lugn tillsammans med element från naturen. Väggen är målad i en neutral kulör – NCS S 2000-N.

Colorama Haväng
Vacker, behaglig yta med den råa, obehandlade ekens ljusa utseende. Colorama Haväng är ett äkta, högkvalitativt plankgolv med en yta som lyfter fram ådringen. Den milda mattlacken gör också plankgolvet tåligt och slitstarkt. Colorama Haväng är ett extra lättlagt klickgolv med 5Gc-tekniken.

OBS: Färgerna på skärmen överensstämmer inte alltid med verkligheten. Besök din närmaste butik för att kika på golvprov och få rådgivning.

Välkommen in i butik!

Publicerad 25 sep, 2017