Inspiration

Fornasetti III från Cole & Son

Cole & Son lanserar sitt tredje designsamarbete med det exklusiva italienska designhuset Fornasetti. Kollektionen består av 12 tidlösa tapeter som låter fantasin flöda.

Cole & Son och Fornasetti delar passionen för kreativ utforskning, konstnärlig design och oklanderligt hantverk och det kan man tydligt se i kollektionen Fornasetti där de två designskaparna lanserar sin tredje tapetkollektion tillsammans.

Kollektionen består av en rad ikoniska motiv med allt från fantastiska flygmaskiner och arkitektoniska element till dolda nycklar och busiga apor. Fornasetti består av 12 tidlösa mönster som verkligen visar på unikiteten i Fornasettis konstverk i en rad nya och mycket älskade färgställningar inspirerade av Fornasettis underbara värld. Ett av de mest kända mönstren “Macchine Volanti” framkallar vibbar av en lekfull värld med dess karakteristiska luftballonger och flygande maskiner men även “Nuvolette” är ett av Fornasettis mest ikoniska mönster med delikat detaljerade moln från en stormig himmel.

Fornasetti finns i din Colorababutik från mitten på juni, välkommen in!

Publicerad 13 jun, 2018