Experten tipsar

Hitta stilen med hjälp från inredningsexperten!

Älskar du inredning och har stenkoll på såväl designklassiker som de senaste trenderna? Ibland är det ändå svårt att få till den rätta känslan hemma. Tur då att det finns inredningsexperter som Lina att konsultera.

Vem hör av sig till dig för inredningshjälp?
– Det är otroligt blandat. Många är väldigt medvetna men saknar kunskap om hur man ska förverkliga sin vision, medan andra kanske inte alls har något intresse men ändå vill skapa ett tilltalande och trevligt hem.

”Inredning är en mognadsprocess. När jag träffar kunderna för att presentera mitt förslag har jag mentalt gått in och ut ur deras hus många gånger.”

Vad är det ni hjälper till med?
– Ja, det beror ju lite på vad kunden vill och vilken Coloramabutik du besöker. Det kan röra sig om alltifrån färgsättning av husets exteriör till att skapa den balans och stil man vill åt inne i huset. Detta gäller alltifrån de stora ytorna till ner på möbel-, textil- och detaljnivå.

Vad händer när jag godkänt dina förslag?
– Då sammanställer vi de produkter du behöver för att skapa stilen. Sedan är det bara att sätta igång. Vill du inte göra jobbet själv kan vi ofta också rekommendera hantverkare som tar hand om det åt dig. 

3 tips till dig som ska göra om hemma

  1. Låna alltid hem materialprover för att se hur golv och annat kommer att kännas hemma hos dig. Och glöm för allt i världen inte att provmåla! 
  2. Står alla saker verkligen på rätt ställe hemma? Ibland gör det stor skillnad att byta plats på det du har.
  3. Bestäm dig för en stil och håll dig till den. Rensa bort allt du inte tycker passar inom ramarna för denna stil.

Vad kostar det att anlita en inredningsexpert?

Priset för vår inredningsexperttjänst beror på uppdragets omfattning och karaktär. Kontakta din lokala Coloramabutik för offert.

Publicerad 25 aug, 2020

Beslutat dig för att ta hjälp?

I många fall börjar vi med ett hembesök. Våra inredningsexperter scannar av ditt hem, tar mått, fotograferar och gör en behovsanalys innan de går tillbaka till butiken och börjar arbeta fram ett förslag.