Inspiration

Inspireras av Alcro ad.18

ad.18 från Alcro innehåller 15 kulörer inom tre tydliga trender Dark Wood, Lemon Crisp och Desert Sunset. Här hittar vi både sobra och mustiga kulörer, för dig som vill förändra hemmets alla ytor med färg.

Lemon Crisp hämtar inspiration från citrusfrukter och späda grönsaker tillsammans med neutrala, gräddiga färgtoner. En varm och krispig trend som tilltalar alla som vill addera lite mer färg i sitt hem. 

Mörkt eleganta och bohemiska kulörvärlden Dark Wood är både sober och lekfull och markerar hemmet som en ombonad borg. Kulörerna är inspirerade av renässansmålningar, brittisk dandy och italienskt 70-tal.

Desert Sunset består av varma, harmoniska kulörer som är inspirerade av sandiga solnedgångar. Tänk kvällsljus i Mojaveöknen med alla dess färgskiftningar i röda och brunbrända nyanser.

Utifrån en gedigen research inom en mängd olika områden, från mode och inredning till mat och konsthantverk, har Alcros kulörexperter identifierat tre trender som kan komma att prägla våra hem de närmaste åren. Varje trend inom ad.18 är representerad av fem olika Alcrokulörer, noggrant utvalda för att harmonisera tillsammans på väggar, tak, snickerier och möbler. 

Publicerad 30 okt, 2017

Behöver du hjälp att välja rätt?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte.