Inspiration

Jotun LADY färgkarta 2019

Färgkartan LADY IDENTITY presenterar en palett besående av 28 vackra färger, många av dem helt nya, som är testade och utvecklade av färgexperterna på Jotun.

I en modern tillvaro, där mycket pockar på vår uppmärksamhet, blir hemmet ett av få ställen där vi helt och fullt kan uttrycka vilka vi är. När livet hastar fram, bör hemmet vara en trygg hamn – ett ställe där vi kan vara oss själva och berätta vår historia. Hemmet blir ett uttryck för vår identitet.

Dessa betraktelser utgör grunden för idén bakom IDENTITY. Färgkartan utforskar tidsenliga färger som återspeglar trender och tendenser inom modern, urban livsstil.

LADY IDENTITY ger konkreta tips på hur du med LADY färger och produkter kan skapa harmoniska färgkombinationer och en personlig stil. Oavsett om du önskar en ton-i-ton eller en kontrastrik palett, kommer färgkartan hjälpa dig fram till ett vackert resultat.

Behöver du hjälp med färgsättning av ditt hem?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte.

Publicerad 13 sep, 2018