Inspiration

Jotun LADY färgkarta 2021

LADY lanserar färgkartan REDISCOVER med 29 vackra dämpade kulörer som låter oss upptäcka och återupptäcka gamla och nya skatter.

Jotun har utvecklat kulörer i närmare 60 år och har ett innehållsrikt arkiv. Tidigare har den årliga färgkartan presenterat helt nya kulörer, men i år presenteras 18 nya kulörer i kombination med speciellt utvalda nyanser som har varit med oss länge.

REDISCOVER presenteras genom fyra paletter som alla inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse.

NATURLIG STÄMNING – luftiga blåtoner och dämpade kulörer
Kulörerna i denna palett är inspirerade av naturens kontraster, och ger energi och glädje till alla sinnen.

JORDNÄRA GEMENSKAP – varma och rustika nyanser
Denna kulörpalett hämtar sin inspiration från olika kulturer runt om i världen. Här finns jordnära toner som bjuder in till en lugn och inspirerande interiör som ger en upplyftande och ombonad atmosfär.

KREATIVT SPELRUM – dämpade nyanser av drömlika pasteller
Kulörerna vi väljer berättar mycket om vilka vi är och hur vi uppfattar världen omkring oss. Dessa kulörer skapar inspirerande hem med uppiggande rum där fantasin kan leva fritt och nya idéer kan födas.

KLARHET OCH RO – mjuka neutraler och diskreta nyanser
I en värld präglad av förändringar uppstår behovet av trygghet och ro, och det är precis vad kulörerna i denna palett bidrar till.

Välkommen in i butik för att kika på fysiska prover!

Publicerad 21 aug, 2020

Behöver du hjälp med färgsättning av ditt hem?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte.