Trendspaning

Årets kulör - så färgsätter du med korall

Färginstitutet Pantone har utsett Living Coral till årets färg 2019 - vi har plockat fram våra koralligaste tapeter, kulörer och detaljer.

Living Coral är en härligt levande ton som dessutom mixas fint med varma kulörer som rosa, rött och gult. Bläddra i bildspelet och låt dig inspireras!

 1. Tapetsera och måla
  Tapetsera en vägg eller ett helt rum med vackra tapeten Seafern 107/2011 från Cole & Son. Matcha tapeten med en målad möbel i poppigt rosa kulören Pink Nouveau från Alcro. 
 1. Textilier
  Skrynkliga linne-textilier i en dämpad korall-ton passar fint till grå sovrumsväggar. Väggen är målad med supermatta LADY Pure Color i färgen 12078 Comfort Grey och sängen med LADY Supreme Finish Matt i färgen 2024 Senses.

 2. Små detaljer
  Färgkoordinera böcker som går åt rött, orange, korall och rosa i bokhyllan. Extra snyggt mot rosa väggar målade med helmatta Alcro Pashmina i kulören Landsort.
 3. Möbler
  Gå loss på möbler i dämpad korall! Låt möbler och detaljer harmonisera med exempelivs rosa och guldskimmriga tapeten Diamonds från Engblad & Co.
 4. Måla taket
  För den vågade eller det lekfulla barnrummet - måla taket i en ton som piggar upp. Använd vår premimtakfärg Alcro Harmoni för de flesta takytor inomhus vid både ny- och ommålning.

Välkommen in i din Colorama-butik så hjälper vi dig att hitta en kulör som passar hos dig!

Publicerad 4 jan, 2019