Trendspaning

Årets kulör - så färgsätter du med korall

Färginstitutet Pantone har utsett Living Coral till årets färg 2019 - vi har plockat fram våra koralligaste tapeter, kulörer och detaljer.

Living Coral är en härligt levande ton som dessutom mixas fint med övrig inredning i varma kulörer som rosa, rött och gult. Bläddra i bildspelet och låt dig inspireras!

 1. Tapetsera och måla
  Tapetsera en vägg eller ett helt rum med vackra tapeten Seafern 107/2011 från Cole & Son. Matcha  med en målad möbel i poppigt rosa Pink Nouveau från Alcro.

 2. Textilier
  Skrynkligt linne i en dämpad korall passar fint till grå sovrumsväggar. Väggen är målad med supermatta LADY Pure Color i färgen 12078 Comfort Grey och sängen med LADY Supreme Finish Matt i färgen 2024 Senses.
 3. Små detaljer
  Färgkoordinera böcker som går åt rött, orange, korall och rosa i bokhyllan. Extra snyggt mot rosa väggar målade med helmatta Alcro Pashmina i kulören Landsort.
 4. Möbler
  Gå loss på möbler och accenter i dämpad korall. Låt möbler och detaljer harmonisera med exempelivs rosa och guldskimmriga tapeten Diamonds från Engblad & Co.
 5. Måla taket
  För den vågade eller det lekfulla barnrummet - måla taket i en ton som piggar upp. Använd vår premiumtakfärg Alcro Harmoni för de flesta takytor inomhus vid både ny- och ommålning.

Välkommen in i din Coloramabutik så hjälper vi dig hitta en kulör som passar hemma hos dig!

Publicerad 4 jan, 2019