Inspiration

Martyn Lawrence Bullard från Cole & Son

Hantverksskicklighet från öst och väst smälter samman i Cole & Sons senaste tapetkollektion som tagits fram i samarbete med inredningsdesignern Martyn Lawrence Bullard. Här hittar vi detaljrika mönster som keramikplattor, engelska växter och Hollywoodpalmer i vackra kulörer.

Martyn Lawrence Bullard är en brittisk inredningsdesigner, författare och tv-personlighet som har sina rötter i Storbritannien. Hans inredningsstil kännetecknas av den värme och det djup som finns hos en person som rest mycket. Hans djupa respekt för klassiskt hantverk märks tydligt i de omsorgsfullt ritade mönstren. 

Kollektionen består av mönster som spänner från vackert ritade lyktor, keramikplattor och arkitektoniska detaljer i brända metalltoner till ett Hollywoodinspirerat palmmotiv och traditionella engelska växtmönster i frodigt grönt, blekrosa och dämpat blått. Martyn är en person som älskar vackra föremål och mönster. Här har han samarbetat med Cole & Sons designstudio och skapat en sofistikerad tapetkollektion som vill inspirera människor till att skapa en unik och personlig inredningsstil.

Martyn Lawrence Bullard består av 15 tapetmönster.

Kollektionen finns i butik från mitten på januari.

Publicerad 18 jan, 2018