Inspiration

Maxat med Coloramamosaik

Kolla in våra serier med mosaiker, bland annat fiskfjälls- och hexagonformade! 

Klassiska konstverk, romerska bad och utsmyckade moskéer – mosaiker har genom historien skapat bland de vackraste ytor världen skådat. Och nu, genom hantverkskunskap, design och innovation finns mosaik med ännu större möjligheter. Colorama lanserar nu flera nya serier mosaiker, bland annat fiskfjälls- och hexagonformade. Samtliga nya mosaikserier tillverkas i 100 % återvunnet glas, vilket även gör det till ett bra miljöval. Pris från 449 kr/m2.

Välkommen in i butik och hitta din mosaik!

Visste du att…

…mosaik är en kombination av skönhet och funktionalitet; du kan skapa fritt med mosaikbitarna samtidigt som ytan blir hållbar och lätt att rengöra. Det upptäckte människor tidigt i historien – den tidigaste mosaiken som hittats är från Irak och över 5 000 år gammal.

Publicerad 23 okt, 2018

Behöver du hjälp att designa badrummet?

Våra badrumsexperter gör det lätt att komma igång. De kan rita upp ditt nya badrum i 3D för att du ska få en så verklighetstrogen bild som möjligt av badrummets funktioner samt samspelet mellan färgval och inredning. Badrumsexperten hjälper dig också att hitta rätt i kakeldjungeln och ger dig tips och råd om passande inredning när det gäller funktion och design.