Inspiration

Midnight Garden från Boråstapeter

Årets trendfärger från Boråstapeter är lugna, mättade nyanser av rött, rosa och lila - som hämtade från en slumrande skymningsträdgård där mörkret målat blomstren i en mer dämpad färgskala.

Lilac Haze
Lilac Haze är en sval, grålila tapet, inspirerad av syrénens doftande blomklasar. Lilac Haze tillför färg samtidigt som den är väldigt mild och sofistikerad i sitt uttryck. Som gjord för harmoniska sovrum, men även andra miljöer där du vill kunna varva ner och koppla av.

Midnight Orchid
Midnight Orchid är en mustig mörkröd tapet, inspirerad av en sensuell orkidé. Ombonad och sober, men samtidigt dramatisk och helt rätt denna säsong. Den väl avvägda balansen mellan röda och blå toner gör att Midnight Orchid passar att kombinera med såväl svala som varma kulörer.

Dusty Peony
Dusty Peony är en varm, dovt rosa enfärgad tapet med drag av beige. En spännande sammansättning som byter skepnad beroende på hur ljuset faller och på vilka färger du kombinerar den med! Dusty Peony kontrasterar fint mot till exempel stålgrått, men den är också vacker ton i ton med andra nyanser av beige och rosa. 

Evening Lily 
Evening Lily är en lugn, mjuk, gräddigt ljusrosa enfärgad tapet. Ett bra val för dig som vill behålla rummet ljust, men ändå ha färg på väggen. Evening Lily är en trendig, stilsäker basfärg som går att kombinera både med kalla kulörer som lila och blått och varma toner som rött och brunt. Med vitt skapar Evening Lily en harmonisk, luftig känsla i rummet. 

Fading Rose 
Fading Rose är en frisk och sval rosa nyans med fin balans mellan kulör och svärta. En mild, mättad ton som passar perfekt för vägg! Rosa är en klassisk, älskad färg och just denna dämpade nyans är riktigt trendig just nu. För en dramatisk interiör, matcha Fading Rose med den mustiga Midnight Orchid. Tillsammans med en friskt grön nyans blir Fading Rose tvärtom en riktig energikick!

Midnight Garden lanseras i januari 2019 som en del i kollektionen Pigment från Boråstapeter.

Publicerad 4 dec, 2018