Inspiration

Mjukt under

De är varma och tysta. De kan skräddarsys eller täcka ett helt golv. De kan tillföra silkeslen flärd och skapa trivsel runt ett möblemang. Oavsett användning gör textila mattor ditt hem varmare och mjukare.

Att sätta ner morgonfötter i en sidenmjuk varm matta är en skön start på dagen. Fluffiga mattor omfamnar och tar hand om husets invånare på ett sätt som är svåröverträffat. Samtidigt är mattor ett smart inredningsgrepp för att skapa rum i rummet i stora öppna planlösningar. Textila mattor som golvval är större än någonsin, liksom utbudet. Det finns mattor för alla utrymmen och önskemål. Du kan få avpassade gångmattor med sydd kant eller heltäckningsmattor, mattor med extra fluffig yta och mattor i vilka former och storlekar du vill. Det finns också mattor som tål värmegolv. Möjligheterna är lika oändliga som fantasin.

Vilken matta passar dig?

ÖGLAD MATTA
Används ofta som en heltäckande matta i sovrum och vardagsrum eller som måttanpassad matta under matgruppen eller i korridorer. Funkar bra i trappor. Passar att langettera och är lätta att dammsuga.

VELOURMATTA
Används ofta som heltäckande matta i sovrum och vardagsrum eller som måttanpassad matta under soffan. Tillför komfort och en lyxig känsla. Tjockare velourmattor får skiftningar i ytan och ger ett livligt intryck. Passar att langettera och är lätta att dammsuga

RYAMATTA
Används gärna som måttanpassad matta under soffgruppen eller som fristående dekorativa mattor. Ger komfort och en lyxig känsla. Passar att langettera. Tjocka rya mattor kan vara lite svårare att dammsuga.

VÄVD MATTA
Används ofta som heltäckande matta i sovrum och vardagsrum eller som måttanpassad matta under soffan eller matgruppen. Oftast väldigt bra i trappor. Passar att langettera eller bandkanta. Lätta att dammsuga.

Publicerad 12 dec, 2016