Inspiration

The Pearwood Collection från Cole & Son

The Pearwood Collection är en hyllning till Cole & Sons rika designhistoria, i synnerhet till det omfattande arkivet med blocktryck, och de trycktekniker som designhuset banat väg för under sin färgstarka historia.

Kollektionen har fått sitt namn (pearwood betyder päronträ) från de fruktträblock som Cole & Sons grundare John Perry ursprungligen använde. Man valde päronträ eftersom det är relativt hårt, vilket gör det möjligt att mejsla fram även de mest intrikata detaljer, samtidigt som träet är tillräckligt hållbart för att blocken ska kunna användas under lång tid.

The Pearwood Collection är en hyllning till svunna tiders uppskattade hantverksskicklighet, och den kombinerar aktuella färgpaletter med traditionspräglade moderna mönster i en samling som är unik för Cole & Son. Det har resulterat i en underbart vacker och inspirerande krönika över tidlös design.

Välkommen in i butik för en närmare titt!

Publicerad 3 feb, 2020

Behöver du hjälp att välja rätt?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte.