Inspiration

Pigment från Boråstapeter

Tapetkollektionen Pigment från Boråstapeter fungerar som en perfekt bas i hemmet och ger en harmonisk känsla som balanserar mellan traditionell minimalism och kommande designtrender. 

Pigment är inspirerad av den nordiska naturen, i synnerhet ljuset, som kan vara både svalt och attraktivt samtidigt.Varje nyans tar tillvara de subtila färgskiftningarna som uppstår under dagen och året. När det gäller kulör har kollektionen en bred och neutral palett, från mjuka gråtoner till kalla blå nyanser och vidare till varma, jordiga beige och bruna toner så att hitta rätt basfärg för din individuella designstil är enkelt.

Pigment fungerar i hemmets alla rum och kan med fördel tapetseras på rummets alla väggar. Att skapa en stämning med Pigment är enkelt tack vare den moderna färgpaletten och dess förmåga att interagera lekfullt med ljus. Vill du ha en sval och avkopplande miljö eller en varm och lekfull känsla? Sovrum i norrläge eller vardagsrum i söderläge? Oavsett det rum eller den atmosfär du letar efter ger Pigment den perfekta grunden för att skapa dina inre drömmar.

Pigment innehåller också en trendserie med fem utvalda trendkulörer för 2018. Pigment lanseras i februari 2018 och består av 40 enfärgade tapeter.

Publicerad 14 feb, 2018