Inspiration

Tarketts vinylgolv i nya designmönster

Nu flyttar Tarketts vinylgolv in i hemmets alla rum! Med grafiska designmönster i en välbalanserad färgpalett visas nyheter som ger golven en säker tyngd till inredningsstilen.

Kök och hall – det är där vinylgolven har haft sin givna plats tack vare att de är så praktiska och tåliga. Med de nya mönstren i kollektionerna Tarkett Trend och Starfloor Click tar vinylgolven en helt ny plats i heminredningen. Mönster som passar fint i såväl sovrum, barnrum, på hemmakontor – eller varför inte i ett vardagsrum?

Årets Tarkett Trend-kollektion sticker ut med spännande mönster och färger. Här hittar du bl.a. kakelmönster med inspiration från Marocko tillsammans med grafiska och geometriska former. Cube Title finns i två färgställningar och är ett häftigt grafiskt mönster med 3D-effekt som ger en känsla av kreativitet och lekfullhet. En annan Trend-nyhet som ligger helt rätt i tiden är Henna med hexagonformer på betongmönster och tatueringseffekt. Henna finns i tre nyanser av grått.

Starfloor Click är ett klickvinylgolv som är enkelt att lägga, det kan till och med läggas ovanpå det gamla golvet om det har en hård och plan yta. Bland nyheterna hittar du bl.a. Alpine Oak och Lime Oak, som båda har mycket naturtrogna mönster i form av vackra ekplankor som ger en varm känsla till rummet.

Retro Grey Beige är ett populärt mönster som nu finns i en ny färgställning inspirerat av Fjärran Östern, samtidigt som den ljusa färgen passar bra in i våra nordiska hem. Tänk vackert hantverk, etniskt, hemtrevligt och ombonat. Bland nyheterna finns även mönstret Cube 3D som med sina geometriska former skapar en optisk effekt på golvet.

Både Starfloor Click och Trend-kollektionen är ftalatfria och Starfloor Click rekommenderas dessutom av svenska Astmaoch Allergiförbundet. Förutom att vara mjuka och sköna att gå och stå på, är dessa vinylgolv mycket lättstädade. Den starka ytbehandlingen gör så att smutsen inte får fäste och damm, grus och gräs sopas eller dammsugs enkelt upp medan fläckar tas bort med en mopp och lite vatten. Vinylgolv hör också till de tystaste golven som finns på marknaden och är tack vare det lämpliga i t.ex. barnrum.

Publicerad 26 jan, 2018

Har du fastnat i ditt inredningsprojekt?

Vi har många duktiga inredningsexperter som gärna hjälper dig att hitta och kombinera rätt golv, kulörer, tapeter och inredning. Börja med att boka tid för rådgivning.