Inspiration

Tidlös från Boråstapeter

Tapetkollektionen Tidlös från Boråstapeter finns endast hos Colorama. Kolla in hela kollektionen här!

Basen i tapeterna är mestadels milda, lite dämpade toner som blir behagliga i ett rum. Olika typer av mönster är i fokus men bildar samtidigt en finstämd bakgrund.

Den klassiska randen syns i ny färgskala som kan matchas med ett flertal mönster i kollektionen. Medaljongtapeten kommer i en trendig blå och en dämpad grön som passar både det moderna hemmet men även speglar karaktären i äldre hus.

Tidlös finns i fem mönster och 2–4 färgställningar per mönster, totalt 15 tapeter. Basen är ljus och pastellig. Alla mönster och färger smälter ihop väldigt fint tillsammans och det finns en härlig variation bland dem.

Kollektionen är väldigt gångbar och kan passa till många olika stilar, tapeterna harmoniserar och blir väldigt fina i till exempel rum som ligger i fil med varandra.

Välkommen in i butik för en närmare titt!

Publicerad 16 maj, 2018

Behöver du hjälp att välja rätt?

Inga problem, kontakta bara en av våra inredningsexperter. Våra inredningsexperter kan bland annat hjälpa dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte!