Tävling

Vinnare i Coloramas och Boråstapeters tävling

Nu presenterar vi alla lyckliga vinnare i sommartävlingen där du hade chansen att vinna tapeter från Boråstapeters kollektion Tidlös.

Här är de fem vinnarna i vår sommartävling där deltagarna ombands ta en bild på rummet man ville förnya och berätta kort varför.

 • Daniel Gylldahl, Staffanstorp
  Daniels motivering: 
  "Vi håller på att göra små förändringar i vårat kök där tapeterna är ganska vilda, där hade istället en tapet från Boråstapeters tidlösa kollektion passat med toner som är betydligt mer milda.
  Istället för de skrikiga 70-talts tapeterna som finns i vårat hus, hade vi hellre satt upp tapeter som smälter ihop fint med pasteller och ljus."

 • Frida Vestlund, Stora Skedevi 
  Fridas motivering:
  "Ett rum och två kattvindar som blivit två stora rum. Alla rum i huset är behov av tapet men det skulle vara fint med tidlös 1101 till timmerväggen som vi tänker lämna synlig #tidlösboråstapeter #timmervägg #lerklining #kilsågattak #tävling"

 • Klara Rydberg, Sala
  Klaras motivering:
  "Jag köpte en hälsingegård
  I stort behov av vård
  Det byts väggar, golv och tak
  Helt enligt gammal smak
  Tidlös tapet kommer passa in
  Hoppas vinsten blir min!"

 • Mattias Rubin, Mjöhult
  Mattias motivering:
  "Vi har nyss flyttat och det här ska bli rum till vår tonårsson som började gymnasiet igår. Rummet behöver nya tapeter för att bli mysigare och personligare. Vår son spenderar mycket tid på sitt rum och det känns därför extra viktigt att han har ett trevligt rum. En randig tapet hade passat bra till den inredning han önskar i svart och vitt med grafiska drag (inspirerad av dataspelet Minecraft)."

 • Gun Andersson, Kisa
  Guns motivering:
  "Jag har ett Församlingshem från 1869 som har en otidsenlig mörk panel. Jag skulle gärna vilja göra rummet ljusare och mer välkomnande. Det skulle vara till glädje för många i min lilla by Tidersrum i Kinda kommun."

Stort tack till alla som deltagit i tävlingen. Håll utkik, snart dyker det upp fler chanser!

Publicerad 6 sep, 2018