Bålsta

Vi vill tydliggöra att det ej är Colorama som säljer raketer och vi är ej kopplade till provskjutningen som sker den 29/12!

Vi slutade med detta redan 2013. Detta sköts av ett separat företag som fått tillstånd av Sparbanken att sälja utanför vår butik.

God fortsättning och Gott Nytt År

önskar vi på Colorama.

Butik till salu!

Ett väletablerat och välrenommerat företag inom färg & tapet branschen med en omsättning på ca 5 mkr och ett centralt och bra läge i Bålsta. Ett brett sortiment av välkända varumärken och med en hög andel företagskunder så finns goda möjligheter till stor utvecklingspotential i ett växande samhälle. Colorama är en spännande och starkt växande kedjetillhörighet.

Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med 166 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel. Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också tapeter, golv och kakel/klinker. Vår största fördel och resurs på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, våra tjänster och ett helhetsansvar. Vi vill vara med genom hela konsumentens projekt. Från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar. Oavsett om man är proffs eller glad amatör kan man känna sig varmt välkommen till Colorama.

För mer information kontakta
jill.balsta@colorama.se

I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid ge dig bästa service och kunskap. Välkommen in.

Karta

Stockholmsvägen 85
746 33 BÅLSTA
Sverige

Öppettider

Vardagar 9-18 Lördag 10-14 Söndag Stängt
Helgtider:
Valborgsmässoafton 30/4 Månd STÄNGT
1/5 Tisdag STÄNGT Trevlig helg!
Jill, Harry & Linn

Telefon

0171-500 33

E-post

Tjänster