Badrumsdesigner

Att vi på Colorama tar hand om helheten är ni som kunder fömodligen vana vid redan. Vi har experterna som håller koll på vad som är ”inne”, vad som passar ihop, olika kvaliteter och inte minst hur du som kund får till ditt personliga drömhem.

Ett badrum är ofta en stor investering som man inte ska ta lätt på. Att konsultera med kompetenta människor gällande både design och funktion är väldigt viktigt innan man kastar sig över ett sådant projekt.

winner_badrum_vedum.jpg

Vid renovering av badrum krävs ofta att kvalificerade hantverkare kopplas in och även detta hjälper vi dig mer än gärna med som kund hos Colorama. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av denna tjänst, så kopplar vi ihop dig med din närmaste butik med Badrumsdesigner.

Tillsammans med personalen i våra butiker kan du som kund då gå igenom allt som är viktigt att tänka på och dessutom får du ta del av 3D-bilder och ritningar på hur just ditt framtida badrum kommer att se ut. Detta ger dessutom en unik möjlighet att justera valen man behöver göra under resans gång. Det är fler och fler butiker inom Colorama som erbjuder sina kunder möjligheten att få sitt badrum uppritat i 3D med väldigt verklighetstrogna miljöer.


Kontaktperson och koordinator för Coloramas Badrumsdesigners är Lars Olsson som ni når enklast via e-post: lars.olsson@colorama.se. Varmt välkommen med dina frågor och intresseanmälan.