Våra experter

Colorama_Inredningsexpert_1.jpg

Inredningsexpert - Förverkliga dina inredningsdrömmar

Våra experter finns till för att hjälpa dig att förverkliga dina inredningsdrömmar. Inredningsexperten hjälper dig med både rådgivning och att designa ett helt hem. Vi gör inredningsprocessen trygg och enkel.

Inget hem är för stort eller litet – Colorama Bodens inredningsexpert ser till just dina behov. Du och inredaren ser tillsammans till att hemmet får en röd tråd. Spara tid genom att anlita en expert, utan att tumma på din vision.

Colorama_Badrumsexpert_1.jpg

Badrumsexpert – Från planering till färdigt badrum

Vår badrumsexpert kan ge råd om vad du kan göra med badrummet. Vi gör badrumsrenoveringen till ett tryggt och roligt projekt!

Badrumsexperten hjälper till med att planera, rita upp och designa badrummet. Vi ger också råd om produkt, inredning och materialval, helt beroende på vad du själv vill se för färdigt resultat.

När badrummet sedan ska bli verklighet kan vi dessutom hjälpa dig att förenkla själva hantverkarprocessen, så slutresultatet blir just precis som du tänkt dig samtidigt som processen blir enklare. Colorama Boden gör det enkelt och tryggt att renovera badrummet.

Colorama_Hantverksexpert

Hantverksexpert logotyp

Hantverksexpert – Vi projektleder arbetet åt dig

Vi är spindeln i nätet när du behöver anlita hantverkare. Istället för att du själv ska vara projektledare och samordnare, så löser hantverksexperten det åt dig.

Du som kund behöver enbart ha kontakt med hantverksexperten, som i sin tur sköter kontakterna med de olika hantverkarna. Vi anlitar endast de hantverkare vi vet är trygga och pålitliga, som levererar bästa möjliga resultat till dig som kund.

Hantverksexperten samordnar olika hantverkstjänster i en och samma offert och faktura – du får kontroll på kostnaderna. Samordningen av hantverkstjänster är tidsbesparande och gör att du får tid över till annat.

Kontakta oss för tidsbokning!

Jenny Berglund
Inrednings & Badrumsexpert
jenny.boden@colorama.se

Robert Forsberg
Hantverksexpert
robert.boden@colorama.se