Du använder tyvärr en för liten skärm!

Vårt virtuella showroom fungerar endast i fönster som är större än 768 pixlar i bredd (i praktiken från och med stående iPad och uppåt).

Tillbaka till colorama.se

Testa dina inredningsidéer i Colorama Showroom

Colorama Showroom är verktyget som hjälper dig att snabbt hitta din stil och produkter du gillar. Här kan du utforska olika kombinationer av färg, tapet, golv och kakel!

OBS: Färgerna på skärmen överensstämmer inte alltid med verkligheten. Besök din närmaste butik för färgprov och rådgivning.


  1. 1. Börja med att välja miljö genom att klicka på bilden. Du kan välja mellan fasad, vardagsrum, kök, badrum eller hall.

  2. 2. Klicka på den yta du vill förändra så visas en meny med aktuellt sortiment.

  3. 3. Byt exempelvis kakel genom att klicka på en produkt som visas i menyn. Tips: Använd ”Filtrera produkter” för att snabbare hitta de produkter du vill titta på. Det går att filtrera på varumärke, färg, format, finish och typ.

  4. 4. Prova även att byta färg på fog. Klicka på golv eller vägg och sedan på ”Fog”.

  5. 5. Sammanfatta dina val genom att välja ”Sammanställning”. Då får du en lista på rekommenderade produkter. Ta med den till någon av våra butiker!

  6. 6. Du kan också spara ett eller flera val i ”Lägg till i favoriter” och ”Mina Favoriter”. Här kan du spara dina val till ett senare tillfälle genom att ange din e-postadress.

Lycka till!