Felmeddelande

Kunde inte hitta termen: inredningsdesigner

Inredningsdesigner

Du ska förändra ditt hem. Är kanske sugen på nya tapeter, färger eller varför inte en helt ny stil? Inredning är kul men inte alltid så lätt.

Du funderar nog över vad som fungerar bäst för just ditt hem och efter dina förutsättningar. Hur ska du välja bland alla färger, tapeter och material? Och hur gör du när du väl har materialet? Många frågor dyker upp när man planerar sin renovering. Hos oss på Colorama kan du få experthjälp av våra uppskattade Inredningsdesigners (CID). De ger dig den service och kunskap du både förtjänar och förmodligen kommer att behöva när du renoverar.

Colorama Inredningsdesigner - boka ett hembesök

Våra Inredningsdesigners har i grunden en diplomerad utbildning och ofta lång erfarenhet av att inreda såväl privata hem som offentliga miljöer. Våra designers är alltid uppdaterade vad gäller det senaste inom inredning, material och produkter. Du får hjälp att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och om du så önskar även inredning. Tag kontakt med din butik för bokning och prisuppgifter.

Hur går ett hembesök till? Du bokar en tid med din butiks Inredningsdesigner. Han/hon kommer hem till dig där ni tillsammans går noggrant igenom de ytor du vill förändra. Efter en grundlig behovsanalys bestämmer ni en ny tid då designförslaget presenteras för dig. Ofta presenteras en gedigen moodboard för dig som kund där du på ett snabbt och fullgott vis kan få en idé av hur slutresultatet kommer att bli. Tillsammans diskuterar ni vidare kring förslaget och när du känner dig helt nöjd med projektplanen får du en dokumenterad mapp med bilder, prover och beskrivning av din nya inredning samt alla produkter du kan tänkas behöva. Sedan är det bara att sätta i gång.

Naturligtvis får du också tips, råd och vägledning hur du bäst går tillväga med ditt projekt. Önskar du hantverkshjälp så tar du bara upp detta med din Inredningsdesigner så hjälper de dig med denna kontakt också. Glöm inte att du har ROT-avdraget som potentiellt stöd ifall du tar in hantverkarhjälp i projektet. 

Varmt välkommen och ett stort lycka till!


Här kan du läsa mer om hur det kan gå till när man väljer att ta hjälp av Coloramas Inredningsdesigners. Artikeln handlar om en makeover hos restaurangerna Enjoy och Fiskmagasinet i Norrköping. Gå vidare till artikeln.