Våra experter

2mariestad_fargsattning.jpg

mariestad miljöbild på tapet och lisa som är inredningsdesigner

Lisa hjälper dig att sätta färg på tillvaron

Vill du göra om hemma men har svårt att få till helheten? Vår inredningsdesigner Lisa har lång erfarenhet i branschen. Hon har utbildats på Sköna hems inredningsskola, gått Coloramas utbildningar CIR, inredningsrådgivare, och CID, inredningsdesign, samt gått NCS-utbildning och vidareutbildar sig löpande inom färg, tapet, golv och kakel.

Hur går det till?
Vare sig du vill göra om ett enskilt rum eller ett helt hem kommer Lisa på ett hembesök och gör en intervju för att ta reda på vad du gillar och vad du har för behov. Därefter jobbar hon med att ta fram ett förslag åt dig som sedan presenteras för dig på Colorama. Du får även med dig prover och en beskrivning av färgsättningen så att du i lugn och ro kan ta ställning till förslaget.

För tidsbokning ring: 0501-700 20 eller mejla till lisa.mariestad@colorama.se

2mariestad_maleri.jpg

mariestad kompetenta målare står redo att hjälpa er

Ibland är det skönt att slippa måla själv

Om du behöver hjälp med målningen kan vi hjälpa dig med det genom vårt eget måleri, Karlssons Måleri i Mariestad AB. Vi utför de flesta måleritjänsterna, så som slipning, spackling, målning och tapetsering. Naturligtvis arbetar vi både inom- och utomhus. 

Ring Thomas för offert eller ytterligare information, 0708-730 208.

2mariestad_golvlaggning.jpg

mariestad vi hjälper dig lägga golv

Låt våra golvläggare göra jobbet

Att lägga ett golv kan kännas som ett stort och svårt projekt. Därför kan våra golvläggare hjälpa dig. De lägger golv, sätter kakel och klinker, lägger vinylgolv och sätter även mattor i våtrum.

Kontakta Alexander för mer information och offerter, 0708-730 291.