Norrköping

Välkommen till vår butik

Vi på Colorama Norrköping skapar mervärden hos våra kunder genom vår service, sortiment och tjänsteutbud som är inspirerande och skapar en funktionell helhet. Vi tar ansvar för ett lyckat, kvalitativt och väl fungerande slutresultat. I över 110 år i branschen har vi kunskapen om kvalitet och service som skapar en trygghet för våra kunder.  

På Colorama Norrköping arbetar vi aktivt med kvalitet, miljö och arbetsmiljö och är certifierade för ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Vi ser på certifieringen som ett bevis för vårt ständiga arbete med förbättringar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.


Konsumentbutik

I vår butik hjälper vår kunniga medarbetare dig att hitta rätt i ett brett sortiment av utomhusfärg, inomhusfärg, tapeter, måleritillbehör, golv, kakel och klinker, inredningsdetaljer, textilier, städartiklar mm. Vi har ett flertal tjänster för dig som söker experthjälp till ditt projekt. 

  • badrumsexpert - designar ditt badrum och hjälper dig hitta rätt bland kakel och inredning.
  • fasadexperter utför hembesök med analys av din fasad och rekommenderar lämpliga åtgärder och produkter
  • hantverksexpert - projektleder ditt projekt och sköter kontakten med hantverkarna. 
  • inredningsexpert - erbjuder designrådgivning och hjälper dig att se helheten och skapar ditt hem efter just dina behov.
  • textilexpert - ger dig inspiration och hjälp med att skapa ett personligt och ombonat hem.

Gå med i vår kundklubb! Anmäl dig här.  


Yrkesbutik

Tillsammans med våra yrkeskunder har vi i över 110 år byggt upp ett brett sortiment från marknadens ledande leverantörer. Colorama är Sveriges största färgfackhandel och erbjuder produkter från såväl ledande varumärken som Colorama egenutvecklade produkter. I vår yrkesbutik hittar du produkter för yrkesanvändaren i kategorierna

Våra yrkeskunder är viktiga för oss och våra medarbetares erfarenheter, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Vi vill vara en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete och därför vill vi erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet! Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i din relation med oss.

Gå med i Colorama Proffs och ta del av ett ännu närmare samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. 

Du har väl anmält dig till vårt nyhetsbrev för proffs! Anmäl dig här.  

 

Karta

Lindåkersgatan 29
600 03 NORRKÖPING
Sverige

Öppettider

Vardagar: 09.00 - 18.00
Yrkesbutik: 06.45 - 16.30
Lördagar: 10.00 - 14.00
Söndagar: Stängt

Telefon

011-36 44 70

Fax

011-16 13 50

E-post

Tjänster