För proffsen

En pålitlig leverantör och samarbetspartner. Yrkesbutiken med mål att bli proffsens bästa vän! 

Colorama_Proffs_1.jpg

På Colorama Norrköping arbetar vi med ett etiskt förhållningssätt och med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Läs mer. Vi vill vara proffsens bästa vän som underlättar deras arbetsvardag. Läs mer om Colorama Proffspartner.


Färg för proffskunder

Välkomna till vår färgavdelning. Vi erbjuder ett brett sortiment från bl.a. Alcro, Jotun, HagmansFalu Rödfärg och Colorama. Vår kunniga medarbetare är uppdaterade med de senaste nyheterna och utbildningar gällande färg. Våra fasadexperter hjälper dig att välja rätt färg för rätt underlag. Läs mer


Brett utbud av tapeter

Hos oss hittar du både traditionella och tidstypiska tapeter ur säsongens nyheter från våra leverantörer såsom: Boråstapeter, ECO, InTrade, Midbec, och Cole & Son för att nämna några. Vår inredningsexpert hjälper dig att kombinera och hitta rätt kulörer och inredning.


Städprodukter för alla branscher 

Med vårt städkem program och 110 åriga kunskap om städning kan vi hjälpa dig att effektivisera din städning. Vårt breda utbud av professionella städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi och enkelhet för städbolag, landsting, kommun och företag inom olika branscher samt privatpersoner. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder en gedigen expertis och god service. Läs mer.


Brett utbud av golv 

Trä, laminat, plast, textila eller varför inte målade golv? Välj det som passar bäst för dina projekt. Vi har ett brett sortiment samt kunniga medarbetare som hjälper dig att välja rätt golv till rätt utrymme. Brett utbud av golv från Golvabia och Tarkett. Vår hantverksexpert  hanterar all kontakt med kunderna och leverantörerna, allt för ett lyckat slutresultat.  


Kvalitativt kakel och klinker 

Kakel och klinker finns i en mängd olika material, storlekar och färger. Vi har ett brett utbud av kakel och klinker från Arredo, Kondradssons, Golvabia, Mosaic Sweden, Svedberg m.fl. Vår badrumsexpert hjälper dina kunder att välja rätt. 


Hyr verktyg och maskiner hos oss

Hyr verktyg och maskiner som du behöver för att lyckas med ditt arbete. Du slipper lägga ut stora summor på att köpa verktyg. Vi har ett brett utbud av maskiner som våra yrkeskunder hyr av oss. Läs mer


Utkörning 

Vår mål är att hjälpa våra yrkeskunder till en effektivare vardag. Läs mer

Tillbaka