Våra experter

inredningsexpert.jpg

COLORAMA INREDNINGSEXPERT- BOKA ETT HEMBESÖK

Våra Inredningsexpert har i grunden en diplomerad utbildning och ofta lång erfarenhet av att inreda såväl privata hem som offentliga miljöer. Våra experter är alltid uppdaterade vad gäller det senaste inom inredning, material och produkter. Du får hjälp att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och om du så önskar även inredning. Tag kontakt med oss för bokning och prisuppgifter.

Hur går ett hembesök till? Du bokar en tid hos vår Inredningsexpert. Vi kommer hem till dig och tillsammans går vi noggrant igenom de ytor du vill förändra. Efter en grundlig behovsanalys bestämmer vi en ny tid då designförslaget presenteras för dig. Ofta presenteras en gedigen moodboard för dig som kund där du på ett snabbt och fullgott vis kan få en idé av hur slutresultatet kommer att bli. Tillsammans diskuterar vi vidare kring förslaget och när du känner dig helt nöjd med projektplanen får du en dokumenterad mapp med bilder, prover och beskrivning av din nya inredning samt alla produkter du kan tänkas behöva. Sedan är det bara att sätta i gång.

Naturligtvis får du också tips, råd och vägledning hur du bäst går tillväga med ditt projekt. Önskar du hantverkshjälp så tar du bara upp detta med din Inredningsexpert så hjälper vi dig med denna kontakt också. Glöm inte att du har ROT-AVDRAGET som potentiellt stöd ifall du tar in hantverkarhjälp i projektet. 

Anna Holm.jpg

Anna Holm

0155- 26 21 37

anna.nykoping@colorama.se


Fasadexpert_PROFFS.jpg

COLORAMA FASADEXPERT- BOKA ETT HEMBESÖK

Vi på Colorama Nyköping kan erbjuda dig som kund en kvalificerad Fasadexpert som hjälper till med alla frågor som kan uppstå kring fasaden på ditt hus. 

Kortfattat går en Fasadexperts arbete ut på att besiktiga, analysera och utvärdera. Först görs en besiktning av din fasad för att ta reda på vilken typ av färg som använts tidigare. Därefter går man igenom de olika riskområdena på fasaden samt mäter dess fukthalt. Slutligen får du ett protokoll med riktlinjer av vår Fasadexpert där det redovisas ett åtgärdsförslag med hänsyn till de önskemål du som kund har. Detta fungerar sedan alldeles utmärkt som beslutsunderlag för dig innan du tar steget och gör verklighet av ditt projekt.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information kring allt som rör din fasads välmående.

Fredrik.jpg

Fredrik Wahlbeck

0155- 26 21 36

fredrik.nykoping@colorama.se


badrumsexpert.jpg

COLORAMA BADRUMSEXPERT- BOKA ETT HEMBESÖK

Att renovera badrum är speciellt eftersom ytskikten och inredningen du väljer ska fungera och kännas snygga under lång tid framöver. Det innebär även ofta en stor invenstering. Därför är det så viktigt att gå noggrant till väga och göra rätt bfrån början.

Vår badrumsexpert gör det lätt att komma igång. Anna ritar upp ditt nya badrum i 3D för att du ska få en så verklighetstrogen bild som möjligt av badrummets funktioner samt samspelet mellan färgval och inredning. Anna hjälper dig också att hitta rätt i "kakeldjungeln" och ger dig tips och råd om passande inredning när det gäller funkton och design.

Anna Holm.jpg

Anna Holm

0155- 26 21 37

anna.nykoping@colorama.se


Alcro-grönt-kök-liggande-_0.jpg

Alcro Inredningskollektion

KÖKSINREDARE - BOKA ETT KONSULTATIONSMÖTE

Nu har vi äntligen utökat våra tjänster och Anna Holm som sedan tidigare bland annat är inredningsdesigner är nu även köksinredare och vi säljer Marbodal kök. 

Anna hjälper till att rita hela ditt kök. Ger tips om bra material och funktioner som kan vara svårt att veta om man aldrig tidigare byggt ett kök. Vi tipsar även om bra hantverkare samt ser till så att leveransen av ditt kök går smidigt och säkert tillväga.

Anna Holm.jpg

Anna Holm

0155- 26 21 37

anna.nykoping@colorama.se