”Kläderna gör mannen” …

… brukar vi säga och detsamma gäller säkerligen även kvinnan! Vi vet ju att ni målar med rätt produkter, nu tänkte vi se till att ni även är rätt klädda, trygga och snygga utifrån och in. Nu kan du därför köpa kläder från Blåkläder hos Colorama!
Vad har du för krav på dina arbetskläder? Slitstarka och funktionella, men också snygga och bekväma? Blåkläder vänder sig till dig som inte nöjer dig med billigt slit och släng utan letar efter funktion och kvalitet. Blåkläder tar  liksom du sitt jobb på största allvar och menar att varenda detalj måste vara utformad och utförd med största omsorg för att arbetskläder verkligen ska fungera och tåla tuffa tag. Blåkläder säljer sina produkter på en internationell marknad via återförsäljare eller via direktavtal med större företag, såsom Colorama. 
Blåkläder producerar och distribuerar sedan 1959 yrkeskläder huvudsakligen för den svenska marknaden och är idag en av landets största producenter inom segmentet tyngre arbetskläder. 2,5 miljoner plagg tillverkas årligen via deras egna fabriker. 

Livstidsgaranti på sömmarna

Exempelvis har Blåkläders hantverksbyxor trenålssömmar på utsatta ställen, sydda med speciella maskiner i egna fabriker. Till 1530-byxan går det åt hela 444 meter tråd, vilket är lika långt som Willis Tower i Chicago är högt! Då får man ett plagg som är så slitstarkt att man kan lämna livstidsgaranti på sömmarna. Det är bara en av detaljerna som skiljer ett riktigt kvalitetsplagg från massproducerad lågprisimport.

Genom att själv äga hela kedjan från design till produktion och lagerhållning är vi säkra på att det som når varje kund är precis så bra som det ska vara. Kläder som håller längre minskar inte bara dina kostnader utan också förbrukningen av jordens resurser. En hållbar lösning, både för dig, oss och miljön.

För mer info om blåkläder och deras sortiment kontakta din Colorama butik eller titta på www.blaklader.se 

Självklart fixar vi även tryck på kläderna om ni så önskar! 

blaklader.png

Beställ hos din Coloramabutik. 
Publicerad 6 apr, 2018