Airlessco färgsprutor

Vi vill gärna presentera det senaste tillskottet för färgsprutor hos Colorama – Airlessco som erbjuder ett världsledande sortiment av färgsprutor och tillbehör.

Colorama kan nu erbjuda hela Airlesscos sortiment av professionella produkter och tillbehör för att ditt måleri skall fungera så effektivt som möjligt.  

” Vi har i flera år samarbetat framgångsrikt med ett fåtal Coloramabutiker runt om i landet. Nu får vi möjligheten att visa våra produkter hos alla Coloramabutiker och på så sätt kunna hjälpa många fler Målerier i hela Sverige. Det ska bli jättespännande”, säger Henrik VD på Greiff (distributör av Airlessco).

Airlessco – färgsprutor har hög prestanda och har hög livslängd och kostnadseffektivt underhåll. Deras nya sortiment rymmer fler liter färg och levererar förstklassiga och pålitliga resultat. Beroende på vilken typ av jobb, väljer du olika sprutor – en spruta för varje jobb! 

Några fördelar med Airlessco- sprutor; 

  • Hållbar motor; varje Airlessco MP/LP/SL/TS-spruta är försedd med en mycket kraftig likströmsmotor. Den har lägre varvtal och driver pumpen med ett stabilt växelsystem. Motorerna är större och har ett högre vridmoment vilket gör dem mer hållbara och tillförlitliga. 
  • Kolv med lång livslängd; Härdat rostfritt stål och krom är faktorer som gör pumparna till de mest hållbara som finns tillgängliga på marknaden. 
  • Justerbara packningar; Airlessco´s exklusiva Pro-Duty-pump är den enda pump som du kan öka den övre och nedre packningsspänningen på utan att behöva montera ned pumpen, vilket innebär längre livslängd för packningarna. 

Airlessco från USA var bland de första i världen att utveckla och tillverka Färgsprutor. Man har gjort sig kända för att ha driftsäkra maskiner som kan producera länge utan driftstopp. En av hemligheterna är Airlessco´s pump där packningarna sitter still istället för att åka upp/ner med kolven vilket gör att packningarna håller längre innan de behöver bytas. Mindre tid i verkstan och mer tid på arbetsplatsen vilket Måleriet tjänar på. För drygt 10 år sedan köptes av Airlessco av Graco och är idag ett av deras märken som tillverkas i USA och säljs i hela världen.

Mer info om maskinerna finns på:  www.airlessco.com

Publicerad 1 mar, 2019