Alcro Färgfonden

Alcro Färgfonden är ett initiativ där allmänheten ges möjlighet att förverkliga samhällsnyttiga måleriprojekt.

Alcro Färgfonden innebär i korthet att Alcro bjuder på färgen vid ommålning av exempelvis slitna asylboende, bortglömda föreningslokaler eller mörka gångtunnlar.

Alcro Färgfonden startades som en del av företagets hållbarhetsarbete. Att återinvestera resurser i det samhälle vi verkar i är en medveten strategi för att stärka och utvecklas som företag.

Vem som helst kan ansöka på fargfonden.alcro.se/ansok. Därefter väljer en jury med representanter från Alcro ut vilka projekt som skall stöttas. Om ditt projekt väljs ut får du hämta färg och tillbehör hos din närmaste Alcroåterförsäljare. Alla utvalda projekt dokumenteras – i vissa mer noggrant för att kunna användas som innehåll i Alcro:s marknadsföring. Läs mer om regler och villkor här.

Vill du hjälpa till? Bli en målarvolontär!

Yrkesmålare kan engagera sig ideellt i Alcro Färgfonden genom att bli målarvolontärer. Det hela är mycket enkelt: Om det dyker upp ett projekt i det område målaren är verksam ser vi till att koppla ihop beställare och målarvolontär för eventuellt samarbete. Helt frivilligt förstås. Anmäl dig här: fargfonden.alcro.se/malarvolontar

Publicerad 27 jun, 2017

Övriga etiketter