Anza lanserar penselserie i samarbete med Colorama

Under våren 2016 lanseras Anza Expert, en helt ny serie expertpenslar utvecklad exklusivt för Colorama. Detta är första gången Anza tar fram en hel penselserie i samarbete med ett annat företag.

Colorama är Sveriges största färgfackhandelskedja och vi tror att Anza tar ett steg framåt med det här samarbetet. All den kunskap vi har samlat från våra bästa lösningar och produkter har gått in i det. Det blev en serie jättebra och väldigt prisvärda penslar, säger Per Nyberg, Key Account Manager på Anza.

Resultatet heter Anza Expert, en serie penslar med en välbeprövad borstinlaga av strån gjorda på en blandning av syntetmaterial. Borsten är utvecklad på ett sådant sätt att färgen fördelas jämnt och fylls ut successivt i ett och samma penseldrag, för en jämn och fin yta.

Tack vare ett specialutformat plastskaft i en unik färgkombination är penslarna i Anza Expert-serien både estetiskt tilltalande och särskilt ergonomiska. 

Du ska kunna ta rätt grepp om penseln utan att behöva titta på den. Resultatet ska se sprutlackerat ut. Anza Expert finns till för de som vill ha lite bättre saker, säger Per Nyberg.

Serien består av lackpenslar, kortvinkelpenslar, långvinkelpenslar, rundpenslar och vinklade fasadpenslar. Alla finns i två eller tre olika storlekar.

Publicerad 2 maj, 2016

Övriga etiketter