Bekanta dig med Loba Scandinavia!

Känner du till Loba Scandinavia? Inte konstigt i så fall med tanke på att de har över 90 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa ytbehandlingsprodukter för skydd av trä och parkettgolv.  Loba som har sina rötter i Tyskland, exporterar sina varor till drygt 60 länder runt om i världen och nu äntligen även till Sverige.

Brett sortiment

I Lobas sortiment hittar du bland annat vattenburna 2-komponentslacker samt UV-härdade golvlacker som förkortar arbetstiden för större projekt. Välj mellan ett flertal olika glansgrader, alltifrån extra matt till blank, och givetvis med antihalkegenskaper för att passa i såväl offentliga hem som offentliga miljöer.

Med hänsyn till miljön

Loba använder naturliga råvaror i så stor utsträckning som möjligt och arbetar ständigt för att minska halten av lösningsmedel. Idag innehåller de vattenburna golvlackerna betydligt mindre lösningsmedel än den gräns som anges i Decopaint Directive, och nyutvecklade lacker har ett VOC -innehåll* på max 80 g/L, vilket är lägre än de stränga krav som redan råder.

Välkommen in i din lokala Proffsbutik så berättar vi mer om Loba!

 *För vissa typer av produkter såsom lacker finns gränsvärden för det innehåll av flyktiga organiska föreningar, så kallade VOC  (Volatile Organic Compound)

Publicerad 4 okt, 2019

Övriga etiketter