Colorama fyller tio år

Missa inte att besöka oss vecka 21. Vi firar i hela Sverige med både våra Proffs som konsumenter. Vi bjuder gärna på kaffe och tårta!

För 10 år sen gick Färgtema och Spectrum ihop och bildade Colorama.

- Under dessa tio år har vi lyckats skapa en homogen kedja som sprudlar av kreativitet och inspiration, säger Fredrik Hansson, vd på Colorama och fortsätter:

- Det var som oberoende färgfackhandelskedja, med kvalitet och kunnande som ledstjärnor, som Colorama startade sin resa. Det är med fortsatt oberoende som vi idag möter våra kunder med marknadens starkaste varumärke. Vi som arbetar här är ett gott gäng med bra sammanhållning och tillsammans har vi bland annat lyckats lyfta oss till att bli Sveriges bästa kedja inom kundnöjdhet. Vi gläds verkligen åt att hälften av våra kunder är proffs, det är ett kvitto på att vi tillhandahåller rätt kvalitetsprodukter och kompetens och genom våra fantastiska proffskunder kan vi fortsätta utveckla våra tjänsteerbjudanden, fortsätter han.

Colorama jobbar med de starkaste varumärkena på marknaden men har även de senaste åren introducerat tjänster som ska underlätta vardagen för proffs men även stärka samarbetet med Colorama, genom att knyta ihop proffs med Coloramas konsumentkunder och deras behov. Coloramas erbjudande handlar inte bara om färg eller tapet. Det handlar om en inspirerande helhet där Colorama tar sitt ansvar för att slutresultatet blir lyckat.

Vi vill fira våra 10 år med dig – välkommen in! 

Publicerad 22 maj, 2017

Övriga etiketter