Colorama Proffs

Du som professionell hantverkare är viktig för oss! Därför vill vi erbjuda dig ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. 

Colorama Proffs

Den superstarka och tåliga granitkeramiken revolutionerar svenska uteplatser. Trä och cement får allt oftare stryka på foten för stora, stilrena klinkerplattor.

Colorama Proffs

Snart är det dags att göra deklarationen för 2016. Här får du listan med de viktigaste avdragen för  dig som företagare. Stäm av och se vilka avdrag som du har rätt till. 

Colorama Proffs

Är du en av de lyckliga vinnarna till en Sony Smart Watch 3 eller en bekväm Coloramaväst?

Colorama Proffs

Hundratals proffs kom för att se och testa mängder av produkter, lära sig om nya lösningar, träffa kollegor och roas av kändisar som konferencieren Jan Bylund, Matte & Willy från bygglov och sångerskan Linda Bengtzing. För andra året i rad bjöd Colorama in proffskunder till proffsmässan i Stockholm.

Colorama Proffs

När vi nu rör oss mot mörkare tider räcker vardagsljuset inte till för varken bra slutresultat eller arbetsmiljö. Vi vet även att det finns en koppling mellan ljus och hälsa. Därför är det viktigt med en bra arbetslampa som håller i alla lägen.

Colorama Proffs

Det pratas ofta om avdrag mellan näringsidkare i allmänhet. Ett avdrag är positivt, för det sänker skatten, så det är något de flesta gärna vill ha. Men vad är egentligen ett avdrag och hur får man det? Det finns faktiskt flera olika svar på den frågan, då det som man menar när man säger ”avdrag” kan vara ganska olika saker.