Colorama Proffs

Du som professionell hantverkare är viktig för oss! Därför vill vi erbjuda dig ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. 

Colorama Proffs

Emelie Füreder är fasadexpert och ansvarig för proffsbutiken på Colorama i Luleå. Här delar hon med sig av sina två bästa tips för att få tryggare och nöjdare kunder.

Colorama Proffs

Vi vet att det är lätt att överväldigas av allt som pågår runt omkring oss. Men faktum är att det är i just de tuffa tiderna som vi behöver vårt kreativa tänkande som allra mest. Vi har samlat tips och länkar …

Colorama Proffs

Lena Björklund är en av våra duktiga inredningsexperter och en mästare på att skapa spännande rumsliga upplevelser.

Colorama Proffs

Precis när man fått styr på saker och ting så kan man ge sig den på att reglerna ändras, eller hur? Här är två saker som du kanske har missat i nyhetsfloden men som du definitivt behöver ha koll på inför det nya året. Håll tillgodo!

Colorama Proffs

Har du också funderat på hur länge man egentligen kan vänta med faktureringen? Enligt boken ”300 frågor och svar om entrepenadjuridik” som ges ut av Svensk Byggtjänst är svaret som följer:

Colorama Proffs

Sedan lanseringen 2007 har SiOO:X varit ett omåttligt populärt val till såväl offentliga byggnader som privata hem. Är du redan ett kiselproffs? Här är trots allt fyra saker som du borde känna till.