Colorama Proffs

Du som professionell hantverkare är viktig för oss! Därför vill vi erbjuda dig ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag. 

Colorama Proffs

Lena Björklund är en av våra duktiga inredningsexperter och en mästare på att skapa spännande rumsliga upplevelser.

Colorama Proffs

Precis när man fått styr på saker och ting så kan man ge sig den på att reglerna ändras, eller hur? Här är två saker som du kanske har missat i nyhetsfloden men som du definitivt behöver ha koll på inför det nya året. Håll tillgodo!

Colorama Proffs

Har du också funderat på hur länge man egentligen kan vänta med faktureringen? Enligt boken ”300 frågor och svar om entrepenadjuridik” som ges ut av Svensk Byggtjänst är svaret som följer:

Colorama Proffs

Sedan lanseringen 2007 har SiOO:X varit ett omåttligt populärt val till såväl offentliga byggnader som privata hem. Är du redan ett kiselproffs? Här är trots allt fyra saker som du borde känna till.

Colorama Proffs

Den superstarka och tåliga granitkeramiken revolutionerar svenska uteplatser. Trä och cement får allt oftare stryka på foten för stora, stilrena klinkerplattor.

Colorama Proffs

Snart är det dags att göra deklarationen för 2016. Här får du listan med de viktigaste avdragen för  dig som företagare. Stäm av och se vilka avdrag som du har rätt till. 

Colorama Proffs

När vi nu rör oss mot mörkare tider räcker vardagsljuset inte till för varken bra slutresultat eller arbetsmiljö. Vi vet även att det finns en koppling mellan ljus och hälsa. Därför är det viktigt med en bra arbetslampa som håller i alla lägen.

Colorama Proffs

Det pratas ofta om avdrag mellan näringsidkare i allmänhet. Ett avdrag är positivt, för det sänker skatten, så det är något de flesta gärna vill ha. Men vad är egentligen ett avdrag och hur får man det? Det finns faktiskt flera olika svar på den frågan, då det som man menar när man säger ”avdrag” kan vara ganska olika saker.