De passar som handen i handsken!

Som hantverkare är du beroende av dina händer – men inser du vikten av att skydda händerna och att handskar är något nödvändigt? Det gör vi – därför har vi tagit fram ett nytt sortiment av handskar som passar alla händer och tillfälle.

Den nya kollektionen inkluderar flera olika modeller med olika design och material, för att passa Coloramas viktigaste kunder och för alla situationer, exempelvis den traditionella målarhandsken. Modellerna är klassiska men med moderna detaljer. De stickade handskarna sitter tätt och säkert på handen och skyddar bra vid måleri och tapetsering, tunna skinnhandskar är bra när man behöver ett stadigt grepp om trä, plattor eller verktyg. Det finns även specialmodeller som är vattenresistenta och vinterfodrade. 

Med det breda sortimentet hoppas vi ge en ny bild av hur viktigt det är med handskar inom branschen. 

Dessa handskar är framtagna för att ge våra kunder bästa möjliga skydd. Handskydd inom denna bransch har länge varit lite sisådär, det är många som skippar skyddet för att de känner att handskarna är i vägen”, säger Sylvia Harrysson, inköpare på Colorama. “Oftast beror detta på att man använder fel storlek eller att de har fel handskar till fel yrkesuppgift. Med denna kollektionen hoppas vi kunna förändra den bilden och öka kunskapen om att handskar behövs för att skydda händerna och kroppen.”

Kollektionen är utvecklad tillsammans med Soft Touch AB som är en helhetsleverantör av handskar och dessa framtagna specifikt för Colorama. Självklart uppfyller sortimentet alla branschstandards. 

“Alla handskar som kommer att lanseras har tagits fram i enlighet med vilka som är Coloramas största kunder och vad de som kommer in till Colorama förväntar sig hitta.” säger Michael Cederkvist, VD på Soft Touch. “Kollektionen är utformat på ett sådant sätt så att kunderna kan förvänta sig samma höga kvalitet som resterande produkter i Coloramas sortiment”.

In och prova och hitta din favorithandske! Handskarna finns i din Coloramabutik!

Publicerad 1 mar, 2019