En proffsig dag – Colorama Proffsmässa 2017!

Hundratals proffs kom för att se och testa mängder av produkter, lära sig om nya lösningar, träffa kollegor och roas av kändisar som konferencieren Jan Bylund, Matte & Willy från bygglov och sångerskan Linda Bengtzing. För andra året i rad bjöd Colorama in proffskunder till proffsmässan i Stockholm.

Under en dag fick alla Coloramas proffskunder gemensamt träffa Colorama och leverantörerna.

– Det var en fantastisk känsla att få träffa 320 hantverkare på en och samma plats, säger Linda Borg, ansvarig för Colorama Proffs.

Dagen inleddes med en talkshow där Colorama presenterades, Tikkurilas vd Claes Mittjas berättade om färgmarknaden i Sverige och Coloramas nya ekofärg Colorama Natura fick en introduktion.  

Jan Bylund som var dagens konferencier uppmanade alla till att våga visa att de är bra på det de gör – och hur de kan visa detta, vilket lockade till många skratt! (Visste du till exempel att det är bara 20 procent av kommunikationen som består av det du säger?)

Prova på produkter

På mässan fanns bland annat en Coloramabutik på 1 300 kvm med leverantörernas produkter – många av dem kunde besökarna testa på plats; som att spackla med Jumbospacklar och måla med nya extra tjocka Quick Blue-penslar, båda märket Mäster från Alfort.

Här fanns också möjlighet att provmåla med ekofärgen Colorama Natura liksom att testa automatiska spackelverktyg av märket Columbia, som spackelboxar, remsättare med mera.

Bostik hade även demo av smarta Universal tätskikt.

Värdefullt vinnarset

Matte & Willy från programmet Bygglov kom och berättade hur det fungerade med såväl TV-inspelning, programledarrollen vs hantverkarrollen och vilka som varit deras mest intressanta projekt (det var det som inte funkade).

Besökarna fick också chansen att vinna ett komplett set med spackelverktyg, från Väggmaterial, till ett värde av 45 000 kronor – grattis till Fredrik Persson från Katrineholm!

– Vi hade även en makalös kväll med mat, dryck och underhållning av bland andra Linda Bengtzing. Vi tackar för en fantastisk dag och ser framemot att se er igen! säger Linda Borg.

Missade du detta?

Prata med din butik så visar de dig produkterna!

 

 

Publicerad 21 feb, 2017