Färg

Har du hunnit prova Anzas vinklade fasadpensel Platinum Pro Max Stroke ännu? Här är några saker som kanske får dig att vilja prova.

Färg

Visste du att ommålningsfärgen Solist bara kräver en enda strykning och dessutom är Svanenmärkt sedan 2019? Här är en snabbuppdatering om förra årets stora nyhet samt två andra sommaraktuella produkter från Alcro.

Färg

Står du och vacklar mellan Servalac Finess och V-Mill från Alcro? Vilket val du gör är förmodligen olika från ena dagen till den andra, eftersom användningsområdena faktiskt skiljer sig åt. Titta själv.

Färg

Nu har Lacka från Alcro fått ny formulering. Bättre kemikalieresistens och bättre vidhäftning till underlaget är några effekter av förändringen.

Färg

Vilken färg ska du välja till dina kunder? Ja, det beror ju helt på vilken yta kunden vill ha och hur underlaget ser ut. Här reder vi ut begreppen.

Färg

Att systemmålning innebär att man målar med produkter som är utformade för att passa ihop, är du förmodligen väl bekant med. Förmodligen vet du dessutom att man aldrig, aldrig ska blanda olika system utan hålla sig till ett varumärke lager efterlager. Men vilka komponenter ingår och vilket jobb gör vart och ett av dem? Ja, det tänkte vi gå igenom här.

Färg

På Colorama arbetar vi aktivt för att göra vårt sortiment mer hållbart, så när Alcro A1 lanserade sin färg Alcro A1 häromåret var det en välkommen nyhet och ett litet men viktigt kliv bort från fossilberoendet.

Färg

 En lättstruken lasyr som framhäver träets naturliga strukturer. 

Färg

Trenden med matta väggar och mer kulörer sprider sig nu från vardagsrummet och köket till våtutrymmena. Samtidigt efterfrågar allt fler kunder målade väggar i stället för kakel i sina badrum.

Färg

Att ta tag i rätt pensel kan göra stor skillnad vad gäller både tid och möda i omfattande projekt som att måla om fasaden. När Testfakta arrangerar ett penseltest hamnar Coloramas penselutbud i topp.

Färg

Pashmina, en helt unik helmatt färg som är lika lätt att torka av som en blank väggfärg. Färgen kostar lite mer men är ovärderlig i till exempel köket och barnrummet.