Gör ett proffsigare intryck i sommar!

Emelie Füreder är fasadexpert och ansvarig för proffsbutiken på Colorama i Luleå. Här delar hon med sig av sina två bästa tips för att få tryggare och nöjdare kunder.

1. Anlita en fasadexpert

När du anlitar någon av våra fasadexperter inför dina projekt får du ett dokument av oss där vi sammanfattat vilket underarbete som behöver utföras, vilken färg som huset är målat med och vilken färg huset ska målas med. Det här dokumentet kan du sedan lämna över till din kund, vilket gör att du uppfattas som ett tryggt val. Det kan också vara enklare för dig att ta hem en affär om du bakar in en besiktning i erbjudandet. Att ta in en fasadexpert skapar dock inte bara trygghet för slutkunden utan även för dig som målare. Du kan luta dig mot oss och vår expertis.

2. Anlita en inredningsexpert

När du vet vad som behöver göras dyker följande fråga upp; hur ska det göras? Där kommer våra inredningsexperters kunskap om kulörer och färgkombinationer in i bilden. En inredningsexpert kan hjälpa dig och dina kunder med färgsättningen av fasader och skapa den där känslan som gör att din kund blir riktigt nöjd.

Publicerad 11 maj, 2020

Övriga etiketter