Ica provmålar nya huvudkontoret med Colorama Natura

Trendig estetik. Välgörande inredning. Det står i fokus när ICA inreder sitt nya huvudkontor. 

ICA:s medarbetare sitter i dag utspridda på tre kontor i Solna och Sundbyberg, och den nya gemensamma lokalen blir i kvarteret Signalen i Arenastaden i Solna.

Redan nu testas inredningen för att hitta morgondagens lösningar till nya ICA-huset. Målet är att alla sinnen ska må bra i de nya lokalerna och miljöfrågan är prioriterad. Väggarna är därför provmålade med Colorama Natura – en färg gjord på helt naturliga råvaror. Colorama Natura kännetecknas också av en fantastisk lyster, genom de naturliga färgpigment som används i framställningsprocessen.

– Det är otroligt roligt att ICA ser behovet av en färgprodukt som baseras på naturliga råvaror och vill testa vår färg, säger Linda Borg, försäljningsansvarig Colorama Proffs. Att prova och planera för kontorsmiljön på detta sätt visar att ICA förtjänar sin plats som ett av de mer miljömedvetna företagen i Sverige.

Preliminär inflyttning för ICA:s medarbetare i de nya lokalerna är 1 juli 2018.

Om Colorama Natura

Colorama Natura ger en matt och stark färgyta där ljus och pigmentfärger reflekteras på ett sätt som ger en varm och behaglig lyster. Färgytan är diffusionsöppen, d.v.s. den stänger inte in fukt.

Colorama Natura finns som grundfärg, väggfärg, takfärg och trälasyr. Produkten har med goda resultat testats och bedömts av ledande laboratorier och bedömningsorgan, bland annat Eurofins, SundaHus, Byggvarubedömningen och SP.

Colorama Natura tillverkas av Färgbygge Sverige AB och finns i samtliga Colorama Butiker.

Fakta för allergiker

  • Färgen består, delvis, av förnyelsebara råvaror
  • Är fri från konserveringsmedel.
  • Innehåller inte fossiloljebaserade råvaror
  • Är fri från MI, BIT, CIT, MIT och ftalater
  • Färgens bindemedel består av förnyelsebara råvaror och är en av få produkter på marknaden som har en detaljerad innehållsförteckning. 
Publicerad 22 maj, 2017

Övriga etiketter